5 ultrafede filmgadgets i virkeligheden

'Mor, jeg vil også have sådan et lyssværd som Luke render rundt med!' - well, mor har måske en aflang gave under træet i år alligevel.



19. oktober, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Kender du følelsen af at blive helt forelsket i en af heltenes gadgets i det utal af film, der har været gennem tiden? Nogle er pure opsind og ren fantasi, som kun eksisterer på det store lærred, men visse ting er faktisk blevet genskabt i det virkelige liv. Her er et udpluk af dem:
1) 
I Back to the Future II bliver Marty og Doc sendt ud fremtiden til år 2015, hvor vi som seerere får muligheden for at se en futuristisk udgave af Nikes sko. Skoene blev en af filmens mest omtalte rekvisitter, og nu er det ikke længere bare en del af filmens verden. Nike har produceret blot 1500 par Nike AIR MAG, som er inspireret af skoene i filmen til en sådan grad, at det blot er de selvsnørende snørrebånd, der adskiller dem fra hinanden. Skoene vil være muligt at auktionere sig til på eBay, men du skal saftsuseme nok smide en ordentlig omgang sedler for at få et par af disse bad-boys med hjem til Danmark. Produktionen blev sat i gang i sammenhæng med velgørenhedsarbejde, så nørder overalt i verden har mulighed for at få deres drøm opfyldt OG støtte op om en god sag. Det er sgu godt tænkt, Nike.
Skoene i Back to the Future II
Nike's nye film-merchandise
2)
Iron Man er en af de fedeste superheltefilm nogensinde, og med Robert Downey, Jr. under en overdrevent cool, mekanisk dragt, blev de fleste fuldstændigt forelsket i det monstrøse jernhelvede. Gid jeg havde sådan en i virkeligheden, tænker de fleste, og mon ikke om mr. mega-nice Anthony Le lavede en lidt mere primitiv udgave i virkeligheden - Den kan muligvis ikke flyve, sende data til din hjemmecomputer eller andre high-tech ting, men hold kæft hvor ser den fucking fed ud! Med et troværdigt ydre armor, en motoriseret ansigtsplade og en attrap-gattling gun på skulderen er det noget nær den fedeste film-rekvisit, jeg nogensinde har set. Dragten har kostet omkring 4000 $ (ca. 23.000 kr) og tog blot en måned at kreere for den ihærdige fan, som blev færdig lige op til premieren på Iron Man II. Den ligner grangiveligt War Machine fra toeren, og Anthony fik da også en allerhelvedes stor opmærksomhed som den første til at kreere en (nogenlunde) ægte Iron Man suit. 

Se billede og video af udstyret herunder:
Dragten i aktion!
Del videoen med dine venner
3)  

De fleste Star Wars fans har på et eller andet tidspunkt i deres liv leget med et lyssværd, eller i hvert fald forestillet sig, at kosteskaftet fra rengøringsspanden var god nok, men nu er de tåbelige og ubrugelige attrapper blevet overflødige. Nu kan du nemlig få et mere eller mindre velfungerende lyssværd, som skyder en ægte laser ud gennem enden af staven. Wicked Lasers - Spyder III Pro Arctic Laser er navnet på lyssværdets virkelige navn, og har en 1 watts laserstråle. Det lyder måske ikke af så meget, men du kan faktisk sætte ild til folk med den! Forsøger du at trimme hække med den vil du sikkert brænde hele svineriet af - så den er ikke så praktisk, men for fanden hvor kunne du være en bad-ass med sådan en satan ved hånden.

Du kan få denne krabat for blot 200 $ (1150 kr.), så lad nu være med at følge den mørke side af Kraften, din lille psykopat!

May the Force be with you, young geek.
4)
Vi husker sikkert alle efterfølgeren til Tron fra 1982, hvor de visuelle aspekter var overvældende i filmens fiktive univers. Mest af alt var superbiken i dødsspillet noget af det fedeste i hele filmen, og man kunne kun drømme om at drøne på sådan et møgdyr. Men nu er det muligt at få en nærmest tro kopi af maskineriet for blot 33.000 £ (ca. 300.000 kr.), og den kan rende lige i underkanten af 200 km/t. Du skal ikke bilde mig ind at du ikke godt kunne se dig selv drøne forbi naboen på sådan en hidsig satan her?

Se et billede og en test-video herunder:
driving like a baaaws!
Del videoen med dine venner
5)
Husker du Batmans tubrin-drevne Batmobil? Det kan vi også, og vi kan ikke forestille os noget federe end at have sådan en stående i garagen. Well, nu er det blevet muligt, da verdens første (og eneste) turbin-drevne bil er blevet produceret af Putsch Racing Designs. Bilen er drevet af en Boeing turbo-motor som giver bilen 385 tæskefede hestekræfter. Den kører på jet-brændstof og lyder som et fly der letter, når den drøner afsted. Du kan være den heldige ejer af dette episke drengerøvs-køretøj, hvis du kigger dig omkring på eBay. Du skal nok være klar på at finde den store pengepung frem, da den sidst blev set til 620.000 $ (3.565.377 kr)!

Se en demonstration nedenunder:
just another day on the road.
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen