BenQ lancerer projektor målrettet autocampister

Let og yderst transportabel



20. juni, 2016 - kl. 17:30
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

BenQ har i samarbejde med tyske campingfabrikant Knaus, udviklet en ny projektor, som er 100% skabt til underholdning i camping-miljøet.

BenQ GS1 hedder den lille projektor, der er tænkt som en yderst mobil enhed. Selve projektoren vejer under et kilo, og det samme gør det eksterne plug-and-play batteri, der giver enheden strøm til tre timers fuld projektion. 

Mange forbrugere ser projektorer som en enhed, der er forholdsvis svær at have med at gøre, primært i forbindelse med installation og opsætning, men i den nye "camping-projektor" er installationen gjort nemmere. 

Den kompakte short-throw projektor, kan på en meter projektere et billede på 60 tommer. Og 80 tommers projektion i 720p er heller ikke et issue for størrelsen. Foruden de umiddelbare specifikationer er GS-1 også udstyret med et Android-system der indbefatter en række af dine yndlings streaming-apps, den har også wi-fi og bluetooth, og kan også afspille via USB og HDMI. 

Med det medfølgende gummi-cover, er projektoren stæng- og regntæt til IPX I certifikat, og takket være solid-state LED teknologi, er der ingen pære der bliver rystet, når projektoren sendes ud på en 60 centimeteres droptest (Ja, den overlever hvis den falder fra bordet og ned på gulvet.)

 

Projektoren rammer markedet den 20. juli 2016, til en annonceret pris på € 599,- 

Vender tilbage med en mere dybdegående artikel på Connery.dk

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen