Connery

BFGoodrich søger eventyrere der mangler støtte, moneys og... dæk

"Good Project" på jagt efter eventyr

Er der en fartglad eventyrer gemt i dig? Mon ikke der er sådan en type gemt i mange af os? Men, er du en af slagsen, der rent faktisk planlægger at gøre noget ved det, så har dækproducenten BFGoodrich en opfordring til dig.

Hvis dit eventyr tilmed kan proppes ned i noget der har med biler at gøre, er det spot on. Hvad enten det er at deltage i et motorløb, køre ørkenrally eller måske restaurationen af en gammel slæde, så kan du søge finansiering og støtte gennem mærkets projekt "Good Project".

Good Project er et initiativ, der ud over at skulle hjælpe bagmændene med nye reklame/sponsormuligheder, at hjælpe med at realisere eventyret for de store drømmere. I 2016 har BFGoodrich planlagt at finde og støtte ti projekter i Europa med materialer, logisitik og økonomisk hjælp. 

Jeg overvejer da klart at støve et gammelt beach buggy projekt af! Hvad med dig, har du et godt eventyr i skuffen?

Juryen mødes løbende for at identificere de bedste projekter, og udvælge dem der går videre. Men, der er en række krav der skal opfyldes af deltagere:

- Respektere og dele BFGoodrich brandværdier: Glæde, næstekærlighed, eventyrlyst, smag på udfordringer og hårdt arbejde, passion og det at give sig 100 procent
- Være aktiv på sociale medier og have mange følgere – mindst 500 fans på deres Facebook-side, så de kan dele beretningerne om deres eventyr til så stort et publikum som muligt
- Køre udelukkende på dæk fra BFGoodrich
- Have gode engelskkundskaber: Facebook- og hjemmesiden, hvor BFGoodrich præsenterer al information om sine dækserier og om de eventyr, deres entusiastiske kunder oplever rundt om i Europa, skrives udelukkende på engelsk.

Tjek det ud her: BFGoodrich.com/goodproject

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce