Bilforsikring: Har du den rigtige til din bil?





21. december, 2016 - kl. 16:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Det at investere i en bil, kan været et stort skridt for de fleste, hvilket også betyder at man vil gøre alt for, at der ikke sker denne noget. Men desværre kan der dog ske mange ting med din bil, som du nødvendigvis ikke er selv skyld i. Derfor er det vigtigt at du tegner en bilforsikring på din bil, som passer til dig og dine behov. Den rette bilforsikring er med til at give dig mere tryghed i hverdagen, og gør det nemt for dig, hvis uheldet skulle være ude. Når du vælger en bilforsikring, skal du finde ud af, hvad der er vigtigst for dig. På denne måde kan du bedre finde bilforsikring, som dækker dig bedst i din hverdag, hvor du kan sammensætte forsikringen som imødekommer dine behov.

Hvorfor skal du have en forsikring til din bil?

At tegne forsikring på sin bil er en vigtigt ting. Der kan gå rigtig mange ting galt, og i et splitsekund kan du gå fra, at have en velfungerende bil til og fra arbejde, til pludselig ikke have en bil, der kan køre mere. Men det kræver, at du har den rette bilforsikring som dækker dig der, hvor du har allermest brug for det.

Fordele ved Codan forsikring

Hvis vi kigger på Codans forsikringer, så er der mange fordele ved, at tegne en forsikring hos dem. Tjek om nogle af disse fordele er til din fordel:

  • Med en forsikring hos Codan får du muligheden for, at tegne en selvrisiko. Med denne skal du ikke selv betale, hvis din rude skal udskiftes, der laves hærværk på din bil, du kører et dyr over eller bliver påkørt ved parkering.
  • Kommer du ud for stenslag i ruden, så får du fri reparation af din rude. Har du kaskoforsikring på din bil, så vil du få udbedret dit stenslag lige der, hvor du befinder dig.
  • Kommer du ud for, at din bil bliver skadet ved parkering af et andet motordrevet køretøj, bliver dette erstattet. Dog får du ikke erstatning, hvis din bil bliver ridset af en bildør eller skadet af en indkøbsvogn.
  • Bliver din bil skadet, kommer der en bilhenter og henter din bil, og afleverer den til mekanikeren. Der bliver derefter afleveret en lånebil på din adresse, så du har et køretøj, imens din bil bliver repareret.
  • Du får et års garanti på reparation, hvis der er nogle kaskoskader på din bil. Der er 3 års garanti, hvis du benytter en bilhenter.

Vil du vide mere om, om du har den rette forsikring til din bil og din situation, så kan du se mere inde på Codans hjemmeside, hvor du kan læse mere detaljeret om de forskellige muligheder når det kommer til bilforsikring.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen