Brug hovedet bag rattet, ikke munden





29. oktober, 2016 - kl. 13:55
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Vi danskere er slemme til at brokke os over bøder og klip i kortet, når fælden klapper og politiet stopper en. Vi forsøger at bortforklare, lyve, love og alverdens andre metoder, for at slippe for den oftest velfortjente bøde. Bagefter bander og lyner vi på vej hjem, mens vi nedkalder død og ulykke over den formastelige. Til sidst sladrer vi løs til venner om familie og den jydesnude af en strømer, der ikke kunne fatte, at det var et meget vigtigt opkald, eller at du havde lidt for travlt til kun at køre 80 km i timen.

Generelt bruger vi bare munden lidt for meget, når det kommer til bilkørsel. Vi burde hellere bruge hovedet.

 

Døden på fire hjul

Med 167 dræbte i trafikken, var 2015 et særdeles godt år. Det er dog stadig 167 for mange. Mange af disse uheld kunne være undgået, hvis billister, cyklister og fodgængere havde brugt hovedet bedre. Hvor mange af disse dræbte havde en mobiltelefon i hånden, da det ulykken skete? Det er så nemt at undgå ulykker forsaget af mobiltelefoner i trafikken.

 

Undgå at blive en del af den triste statistik

Det er ikke ulovligt at benytte sin mobiltelefon i trafikken. Du må bare ikke tage den i hånden. Men med håndfri betjening, kan du nemt besvare opkald og snakke på livet løs, uden at fjerne opmærksomheden fra vejen et eneste sekund. Det er noget der redder liv.

Håndfri betjening kan endda stemmestyres i modsætning til nogle af de gamle systemer, der automatisk besvarede opkaldene. På den måde er du sikker på, at det kun er meget vigtige opkald, du behøver at besvare, for selvom det ikke er ulovligt at tale mobiltelefon i trafikken, bør det stadig undgås på det kraftigste.

Enhver kan få installeret håndfri betjening af mobiltelefonen i sin bil. Kig ind på www.jabra.dk og se de gode muligheder.

 

Hvis uheldet er ude

Skulle du være så uheldig at blive involveret i et uheld, kan man jo kun håbe, at der ikke er nogle slemt tilskadekomne. Man er sjældent så heldig, da selv små ulykker ofte resulterer i piskesmæld, rygskader og andre personskader.

For slet ikke at tale om bilen. Hvis du skulle være uheldig at blive involveret i en trafikulykke og din bil er totalskadet, så var det måske på tide at prøve noget nyt. Hvorfor købe en ny bil, når du i stedet kan lease den. Du får langt mere for pengene på den måde. Find drømmebilen her og opdag alle de fordele der er ved at lease. Du vil ikke fortryde det. Brug hovedet, både når det kommer til trafikken, men også når det handler om bilkøb.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen