Costumized Aston Martin DB9/Volante

Aston Martin DB9 har fået sig en "makeover"



30. september, 2007 - kl. 18:11
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Vi har alle sammen set stylede biler i hobetal; BMW, Audi, Mercedes osv., men det er usædvanligt at se en stylet Aston Martin!

Mansory Cooperation GmbH, et umiddelbart ukendt 'costumization' firma, har valgt at kaste sig over Aston Martins seneste DB9'er.
 
Mansory gør sig i 'high-end' tuning og in
Skørter har den i forvejen skønne DB9'er også fået på, samt en lidt anden bagdel - her er der kommet en fræk lille spoiler på bagsmækken, som giver et mere sporty look. Nye lækre integrerede krom afgangsrør er det også blevet til. En anden mindre detalje, men ikke mindst fræk, er de to aluminiums luftindtag på kølerhjelmen. Nogle ændringer som umiddelbart ikke ses, er den nye sports affjedring, der sænker bilen med 25mm og Brembo bremser.

Interiøret er et miks af Alcantara, carbonfiber og ahorn træ, men hvis man bestiller, kan man helt selv vælge. Farverne på interiøret er gul og sort, der står godt til hinanden, selvom gul ikke just er den bedste farve til interiør.

Motoren skulle dog være den samme, som der også sidder i den originale DB9'er, altså en V12'er på 6 liter, der yder 450 af de fineste britiske heste. Mansory har ikke oplyst om, hvorvidt der er lavet ændringer på motoren, men noget kunnet tyde på det.

Spørgsmålet er bare om det klæder den lækre DB9'er med en 'makeover' - hvad siger folket?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen