Den hurtigst accelererende Bentley nogensinde!

Luksus-cruiseren har fået nyt performance-boost



8. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Bentley har netop annonceret deres Continental GT3-R, der forlyder at være den hurtigst accelererende Bentley til dato, med følgende højdepunkter:

· Den hurtigst accelererende Bentley nogensinde

· Den ultimative GT med to sæder, 580 hk og 700 Nm

· 100 kg lettere end GT V8 S

· Begrænset produktion på kun 300 eksemplarer

· Håndbygget i Crewe af Bentley Motorsport

Helt sikkert lækkerier, for den store luksusvogn, de skriver ikke noget om prisen i pressemeddelelsen, så vi var nød til at spørge: Den nye Bentley kommer til at koste 6.223.899,- med dansk moms og afgifter!

Bentley kan nu præsentere det mest dynamiske medlem af Continental-serien med den nye Continental GT3-R. Inspirationen er hentet fra den succesfulde racerbil Continental GT3, der tog sin første sejr allerede i anden afdeling af Blancpain Edurance-serien på Silverstone — hvilket også var første gang i 84 år, en Bentley havde konkurreret på britisk jord.

Continental GT3-R redefinerer performance-orienteret luksus og eksklusivitet, da den blot vil blive fremstillet i en begrænset serie på 300 eksemplarer, alle håndbygget hos Bentleys motorsportsafdeling på fabrikken i Crewe.

Bentleys ingeniører har udviklet en ny version af den race-testede 4,0-liter twin-turbo V8 specielt til GT3-R. 580 hk, 700 Nm, en vægtreduktion på 100 kg og en kortere gearing gør det muligt at accelerere fra 0-100 km/t på blot 3,8 sekunder. Det gør Continental GT3-R til den hurtigst accelererende Bentley nogensinde.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen