Derfor er erhvervsleasing så attraktivt for danske virksomheder





8. november, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Danske virksomheder er begejstret for erhvervsleasing, som er mere udbredt end hidtil. Den stigende interesse for erhvervsleasing kan mærkes hos de danske leasingselskaber, som kæmper for at følge med den stigende efterspørgsel.

 

Du kan styrke likviditeten i din virksomhed

Det er langt fra alle virksomheder, der har økonomien til at investere i dyre biler. Det er i den anledning, at erhvervsleasing kommer ind i billedet, da det gør det muligt at skabe et større økonomisk råderum. Således kan du styrke likviditeten i din virksomhed, hvilket du med sikkerhed er interesseret i.

Et stort økonomisk råderum og en god likviditet er attraktivt for enhver virksomhed – små- såvel som store virksomheder.

 

Virksomheden får større budgetsikkerhed

Budgetsikkerhed er også en af de helt store fordele, der er ved erhvervsleasing. Indgår man en leasingaftale som repræsentant for en virksomhed, kan man få dækket alle udgifter til reparationer og serviceeftersyn. Det kræver selvfølgelig, at man vælger at kombinere sin leasingaftale med en serviceaftale.

Man får optimal budgetsikkerhed, hvis man skriver under på en leasingaftale, hvor både forsikring og afgifter er inkluderet. Det eneste man skal betale for foruden sin leasingydelse er brændstof, hvilket giver budgetsikkerhed måned for måned. Virksomheden har en helt klar idé om, hvor mange penge der skal sættes af til erhvervsleasing hver måned.

 

Virksomheden kan skifte sine biler ud ofte

Det er ikke længere et krav, at man skal binde sig til en leasingaftale i flere år. SimplyGo tilbyder erhvervsleasing, hvor man kan nøjes med at binde sig i 3 måneder. Det er en kort bindingsperiode, som skiller sig ud fra den traditionelle bindingsperiode på 12-36 måneder.

 

Der er mulighed for erhvervsleasing her, hvor der kan leases både små, mellemstore og store biler i forskellige prisklasser. En kort bindingsperiode er en fordel i mange forskellige sammenhænge. Det hænger bl.a. sammen med, at man kan skifte til en større eller mindre bil, hvis man har brug for mere plads – eller modsat indser, at man kan nøjes med en bil med mindre plads.

 

Virksomheden skal ikke bekymre sig om værditab og renteudsving

Der er som udgangspunkt ingen grund til at gøre sig nogle tanker om værditab eller renteudsving, hvis man vælger at lease en bil til sin virksomhed. Køber man derimod en bil, skal man være indstillet på, at bilen hurtigt vil miste værdi, hvilket vil kunne mærkes, når bilen en dag skal sælges.

 

Virksomheden skal ikke bekymre sig om værditab, da man ikke skal hæfte for den værdi, bilen har tabt i leasingperioden. Generelt kan man undgå mange bekymringer, hvis man vælger at lease frem for at købe. Du kan undgå alle bekymringer om både værditab, renteudsving og serviceomkostninger.

 

Virksomheden kan sammensætte en individuel løsning

Der findes ikke én løsning, der er tilegnet alle virksomheder. Som virksomhedsejer kan du glæde dig over, at du kan sammensætte en individuel løsning, som er tilpasset til netop din virksomhed. Det er bl.a. muligt at tilkøbe ekstra kilometer (afhængig af kørselsbehov) og tilkøbe vinterdæk, så man kan køre sikkert hele året rundt. Skal man gøre det ekstra nemt for sig selv, kan man vælge at få leveret den bestilte bil på sin virksomhedsadresse.



 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen