Derfor er privatleasing en god idé

Privatleasing er blevet mere og mere populært de seneste år, og det er selvfølgelig ikke helt uden grund...





1. august, 2016 - kl. 22:41
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Privatleasing er blevet mere og mere populært de seneste år, og det er selvfølgelig ikke helt uden grund. Der er nemlig mange fordele ved at privatlease en bil – fordele som du bør kende til. Drømmer du om en ny bil, så kan du overveje at lease- i stedet for at købe en bil.

 

Der er ingen risiko for værditab ved privatleasing

En af de største fordele ved privatleasing er, at du ikke skal bekymre dig for værditab. Leaser du en bil, så kommer det ikke til at påvirke dig, hvis bilen taber værdi. Det er en realitet, at netop værditab er en af de største udgifter ved at være bilejer. Usikkerheden omkring hvor meget din bil mon er værd om 1-2-3 år undgår du, hvis du vælger at privatlease en bil.

 

Du er altid kørende i nyere biler
Privatleasing omfatter typisk leasing af nyere eller helt nye biler, som sjældent er mere end et par år gamle. I dag kan du næsten selv vælge, hvor længe du vil være bundet af en leasingaftale. Det er mest almindeligt at lease en bil i 3-36 måneder. Når din nuværende leasingaftale udløber, så kan du skifte over til en ny bil igen. Således vil du altid være kørende i nyere biler, hvilket selvfølgelig også er en markant fordel. SimplyGo er et eksempel på et kendt leasingselskab, som giver dig mulighed for at lease en spritny bil til en fast lav ydelse.

 

Du kender til dine faste månedlige udgifter

Vælger du privatleasing, kender du altid til dine faste månedlige udgifter. I dag har du mulighed for at privatlease en bil, hvor næsten alt er inkluderet. Det er også kendt som all inclusive privatleasing, hvor både leasingydelse, forsikring, vægtafgift og service er inkluderet. Det eneste du skal forholde dig til er altså brændstof, hvilket er meget overkommeligt. Takket være denne mulighed vil du meget nemmere kunne skabe dig et overblik over din privatøkonomi.

 

Du skal ikke låne penge til en ny bil

Skal du ud og investere i en ny bil, så er det nødvendigt, at du enten har en stor opsparing eller har mulighed for at låne penge i banken. Vil du gerne undgå at skulle ud og låne penge, så vil det være mere end oplagt at vælge privatleasing. Leaser du en bil, kan du nemlig nøjes med at betale en fast månedlig leasingydelse. Hos enkelte leasingselskaber kan du endda slippe for at betale udbetaling, hvilket gør det endnu mere overkommeligt at lease en bil.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen