Er Forza Horizon 2 årets bilspil?

Vi tror det, ret meget.



20. oktober, 2014 - kl. 10:51
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Forza Horizon 2
Del videoen med dine venner

Bedste kandidat til årets bilspil

Der er ET spil, vi har brugt tid på her i efteråret. Forza Horizon 2. Og det med god grund.

Forza Horizon 2 til Xbox One, er uden sammenligning det flotteste bilspil vi nogensinde har set. Sorry Gran Turismo, men det er rigtigt. Men det er ikke bare det faktum, at man kan se regndråber på motorhjelmen, støv på forruden, eller mudderstænk ved skærmkanterne. For et er at det er et smukt spil, noget endnu vigtigere: Det er ekstremt underholdende!

Valgmuligheder

Der er over 200 voldfede køretøjer i spillet, det spænder lige fra en 1973 BMW 2002 Turbo, over en Ariel Atom og til 2014 Lamborghini Huracán LP 610-4. Alt hvad hjertet begærer.

Men det er ikke kun det store udvalg i biler, der gør det spændende, både opgraderingspakker, og gode tuningsmuligheder, giver en nødvendig dimension til spillet. Muligheden for at lade spillet hjælpe en nybegynder med styringen, hvor en ekspertkører kan få væsentligt mere udfordring, giver også et rigtigt god spredning - spillet er for alle. 

On/offline?

Forza Horizon 2 virker både som solo spil, men også i online-mode. Spillet er kæmpe stort som single-player spil, og dine modstandere er ikke rene AI (kunstige intelligenser) de er nemlig baseret på andre spilleres kørsler, og det gør alle løb, en smule mindre forudsigelige. Du kan selvfølgelig også gå 100% online, og blive matchet op mod kørere, på nogenlunde samme niveau som dig selv, for at tage et lille race-off.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen