Flere og flere biludlejningsmuligheder ser dagens lys i Danmark

I løbet af de seneste år er mulighederne for biludlejning i Danmark blevet bedre og bedre. Flere og flere biludlejningskontorer åbner i takt med, at behovet sti



25. august, 2014 - kl. 12:00
Forfatter: Motorredaktionen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Det er især de etablerede bilforhandlere, der benytter sig af franchisekonceptet og kobler sig på eksisterende udlejningsfirmaer såsom Hertz.
 
Stiger i takt med turismen
De mange nye biludlejere stiger uden tvivl på baggrund af en øget turisme her i Danmark. I takt med, at der kommer flere og flere gæster til landet, jo større bliver behovet for at få en bil at køre rundt i.
 
Det er især turister, der har noget familie her i landet som de skal besøge, der lejer en bil. Derudover viser tendensen også, at det er blevet mere populært at køre alene rundt i bil og opleve verden. De store turistgrupper med guide er ikke lige så populært som det var engang.
 
Via Biler har succes med Hertz
En af de bilforhandlere som har fået stor succes med franchising af udlejningsfirmaer er Via Biler. De har indgået et samarbejde med Hertz, så de kan tilbyde udlejning af biler under deres navn, hvilket helt sikkert giver noget troværdighed, da mærket i en lang årrække har været kendt som det største biludlejningsselskab i verden.
 
For kunderne er det også en uhyre god ide at udlejningsselskaber og bilforhandlere samles under ét tag, da det gør det nemmere at finde en udlejningsbil.
Biludlejning kan være startskuddet til køb af ny bil
Der er flere og flere som er begyndt at vælge bil på baggrund af deres kørsel i en udlejningsbil – og det giver ganske god mening. Hvis du for eksempel lejer en bil du længe har tænkt på at købe, så kan du under udlejningsperioden rigtig få den prøvet og testet, hvilket giver dig et super godt indblik i bilens kunnen.
 
På baggrund af den erfaring du har fået fra udlejningsperioden, får du altså nemmere ved, at vælge om det skal være lige præcis dén bil eller en anden – og det er især noget, de forskellige bilforhandlere kan drage nytte af, hvis de altså kun udlejer biler, som de selv har i sortimentet.
 
En af de udlejningsbiler som har høstet stor ros er den nye Renault Megane – læs mere om den her. Det er bestemt ikke utænkeligt, at der er en håndfuld mennesker, som har købt denne model som deres næste bil efter at have prøvet den under udlejningsperioden.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorredaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen