Nyheder

Glem pølser og slatne sandwich: Tankstation satser nu på gourmetmad

Tank mad og mad med tanke: NOAHS åbner på Q8-stationen i Korsør

Glem pølser og slatne sandwich: Tankstation satser nu på gourmetmad
Visualisering NOAHS Korsør - Foto: Q8
Mikkel M. Vermeulen
Af Mikkel M. Vermeulen 10. april 2025

Q8 og restaurantkonceptet NOAHS har netop åbnet en fælles madstation i Korsør. Det nye samarbejde skal forene bekvemmelighed og kvalitet i en tid, hvor danskernes måltidsvaner i stigende grad orienterer sig mod hurtige, men velsmagende løsninger.

Lanceringen i Korsør er næste skridt i Q8’s ambition om at transformere sine servicestationer til moderne mad-oaser. Tankstationen ved motorvejen har fået et komplet NOAHS-køkken med digital bestilling, loungeområde og et internationalt menukort.

“Foodvenience” vinder frem

Ifølge Q8’s egen vurdering er efterspørgslen på foodvenience – en kombination af fastfood og convenience – hastigt stigende. Q8 ønsker at skabe et madtilbud, hvor kunderne både kan nyde frisklavede retter i moderne loungeområder eller få maden leveret direkte til døren.

Martin Stilhoff, Strategy & Innovation FOOD Manager hos Q8, fremhæver, at fleksibilitet og kvalitet er nøgleord i konceptet.

Succes i Rødovre baner vejen

NOAHS åbnede deres første restaurant i 2024 på Q8-stationen i Rødovre. Den blev hurtigt en succes, og stationens madomsætning blev firedoblet, hovedsageligt drevet af bestilling via platforme som Just Eat og Wolt. Over halvdelen af salget i Rødovre sker nu digitalt.

Daniel Baven, stifter og direktør for NOAHS, ser lanceringen i Korsør som en naturlig udvidelse af konceptet. Ifølge ham oplever NOAHS en stigende interesse for mad, der både er nem, hurtig og lavet med omtanke.

Mexicansk, italiensk og amerikansk på menuen

Den nye afdeling i Korsør byder på retter fra det mexicanske, italienske og amerikanske køkken og henvender sig både til lokale og pendlere.

Med digital selvbetjening og mulighed for online levering er fleksibiliteten i fokus. Konceptet ser ud til at appellere bredt i en tid, hvor de traditionelle grænser mellem takeaway og cafémad bliver stadig mere udviskede.