Her er Bea fra Fyn [Månedens Bilbabe]

Her kan du læse om Bea, som er denne måneds bilbabe



4. maj, 2012 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Som altid er denne måneds babe præsenteret i samarbejde med Dækimporten.dk og Bilfoto.dk - uden dem, ingen månedsbabes!

Bea går all-in
Bea er fra Odense, og læser til daglig til klinik assistent. Hun ejer ikke selv en bil, men bruger kærestens ældre Peugeot 306 til at komme rundt med, mens han er i Afghanistan.

Det sjoveste Bea har oplevet med biler, er klart DHB. "Det er bare fedt, der er en masse fede biler og fyre og godt vejr!", mens det dårligste nok er engang hvor de "elektriske ruder faldt ud af døren". Det måtte jeg lige høre nærmere om. Hun skulle rulle vinduerne ned engang, hvor de så endte i bunden af døren på bilen. Det betød at den måtte på værksted, for at komme på plads igen.

Hvis hun kunne få lov at male en Lamborghini i lige den farve hun kunne få lov til, så skulle den klart være pink. Ligesom de pink Suzukier! Det er nemlig hendes ynglings farve. Og sjovt nok det alle de andre piger også vælger.

Elsker Audi TT
Når spørgsmålet kommer til, hvilken bil hun vil gøre alt for at eje, så falder valget på en Audi TT. Og det gør det, fordi hun mener det er en pigebil - yes! Endelig en pige der siger det. Beklager drenge.

Skal hun vælge mellem biler der er stylede og biler der er tunede, går hun efter de tunede. Det siger hende mere med farten end bling-bling fælgene. Så hun indrømmer, at hun også er lidt af en lille fartdjævel.

Er det en skrøne?
Når vi spørger Bea, om der er mere ved fyre med en lækker bil svarer hun klart nej. For hun oplever tit, at mindre pæne drenge godt kan købe en fed bil, men det gør dem ikke ligefrem mere attraktive i hendes øjne.

Hvordan man tjekker om bremsen virker, så svarer hun faktisk rigtigt. Formentlig for første gang, ved en af pigerne det korrekte svar - som vi holder hemmeligt.
Hun har aldrig prøvet at skifte hjul, men hun har fået af vide hvordan det skal gøres flere gange. Så hvis det skulle gå galt en dag, er hun ikke bange for at tage fat.

Topstykket er?
Vi spørger jo lidt teknisk en gang i mellem, og hvor er det nu lige topstykket sidder på en bil? Hendes svar er mere et spørgsmål, bogstavelig talt er det: "Topstykket er?". Så vi hopper hurtigt videre.

Veninderne får ikke lov at hive hende med i det lokale shoppingcenter, på det punkt vil hun hellere cruise med kæresten. For pengene, har hun desværre ikke mange af for tiden. SU'en rækker ikke langt. Men altså, begge dele kunne da være hyggeligt.

Jeg er en gul Lamborghini!
Hvis jeg selv skulle vælge en bil at beskrive mig med, så skulle det være en gul Lamborghini! Men det er jo en italiener?

Hendes valg sker på baggrund af farven. Hun er jo selv asiater. Gul. Og så er den jo lille og lækker. En pige med humor!
Anderledes modsat de mange andre piger, som typisk vælger en Fiat 500.

Nej - men det kunne min kæreste godt finde på
Skal din drømmefyr køre med nedrullede vinduer ned af hovedgaden? "Nej, men det kunne min kæreste nok godt finde på haha!". Mon hun har fundet den rigtige?

Tilmed spørger vi hende, om hun er mere til en fyr med hængerøv og hurtig bil end en businessmand med en stor direktørflyder. Og her ville hun også gerne vælge det sidste, selvom kæresten er det andet. Hmm..
Og macho med kamphund og tatoveringer er no go - så hellere det modsatte. Dog må han da godt være Lidt macho.

Jeg håber at blive tandplejer
I fremtiden vil Bea gerne være rig, og ønsker sig at blive tandplejer. Og det har vi hørt, skulle give fint. Så måske er fremtiden nær.

Da Bea tog kørekort bestod hun ikke første gang. Hun kom nemlig op til "Dumpe Peter". Men anden gang gik den igennem, med en anden kørelære. Og i bagagerummet må der gerne være bas! I byen hænger hun ud i Odense, på diverse diskoteker.

Hun har ingen klip i sit kørekort, og har ingen buler lavet - endnu. Så trods sin glæde til fart, lyder hun lidt som en sikker bilist. Det tager vi hatten af for.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen