Her er Dina fra Herning [Månedens Bilbabe]

Her kan du læse om Dina, som er denne måneds bilbabe



3. august, 2012 - kl. 10:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Som altid er denne måneds babe præsenteret i samarbejde med Dækimporten.dk og Bilfoto.dk - uden dem, ingen månedsbabes!

Poledance instruktør
Dina er 24 år og fra Herning. Til daglig arbejder hun som poledance instruktør og handicaphjælper. Dina ejer ingen bil, men kører ofte i kærestens Smart. Dog er hun i gang med at kigge på en til sig selv, en minibil, Skoda Citigo eller Ford Ka.

Dina ville egentlig gerne have en VW Up!, men Citigo er bare 5.000 kroner billigere og så er der mere udstyr i den til forskel fra Up!. Hun ville allerhelst have Seat udgaven, men den er 11.000 kr. dyrere, så derfor er den helt ude af valget.
Kørte på taget af Camaro
Når Dina kører i sin kærestes bil, hører hun mest hård rock eller dubstep – lidt af en genre forskel. Men hun har det sådan med musik, at hun hører alt hvad der er godt, hvad end det er rock eller techno, bare det er godt.

Det sjoveste som Dina har oplevet med biler var til et speedway show, hvor hun skulle op på taget af en Chevrolet Camaro i regnvejr rundt på en speedway bane. Bilen skulle promoveres, og der er jo ikke noget der fungerer bedre end damer og biler sammen foran publikum.

Det dårligste Dina har oplevet med biler, var hvor hun oplevede at køre i en Ford Mondeo som pludselig selvantændte. Hun har ingen ide om hvad årsagen var, men den var af ældre dato. Pludselig lugtede der af stjernekastere, og kort tid efter stod der en halv meter stikflamme ud af handskerummet kort efter fulgt op af en anden flamme fra motorrummet. Meget kort tid efter, brændte hele bilen ned, og hun mistede sine ting fra den, da de kun lige selv nåede at komme ud.
Gider ikke mørkelilla Lamborghini
Hvis Dina skulle male en Lamborghini i lige den farve hun kunne vælge, så er det ikke helt nemt at komme frem til svaret. Mange piger svarer lyserød, men den farve er nederen synes Dina. Og mørkelilla, som hun ellers foreslog til at starte med, minder hende for meget om Bam Margera fra ”Viva La Bam” på MTV. Så hendes valg er tyrkisblå – for dén er der ikke mange som vælger!

Hun ville meget gerne eje den nyeste Ford Mustang. Men skulle det være en lidt mere gejlervogn, skulle det være en Toyota MR2. Bilerne ligner ikke ligefrem hinanden. Men igen, så er det bare hvad der tiltaler hende, og derfor svært at vælge noget helt bestemt. Hendes MR2 valg bygger på, at hun engang fik en ven som havde denne slags bil, efter at hun havde konfronteret ham med sin store begejstring for bilen.
Forelsket i Aston Martin
Store kromfælge og gejl er ikke rigtig noget for Dina. Store spoilere og alt for ”brian” med lys og kæmpe kofangere er ikke det fedeste, så egentlig vil hun hellere have en bil der kan komme af sted. Og det leder os hen på næste spørgsmål, om hun er en lille fartdjævel.

Men der må hun sande, at hun ikke rigtig er det, ved mindre det er på motorcykel. Engang havde hun en Honda VF500F, som går fra 0-100 … På kort tid. I perlemorhvid. Men når hun kører i bil, får den ikke fuld pedal hele tiden.

Du kan ikke score Dina, hvis du har en brian-gøjlervogn. Det scorer hende ikke. Men ser den godt ud, så hjælper det da på det. En total brian-gøjlervogn er no-go, mens den mere clean-stil mere er hende. En Audi med fede fælge, så er du godt på vej. Til hendes sidste bilshow, var den bil hun forelskede sig mest i, faktisk en helt standard Aston Martin.

Hjælper kæresten med at skifte hjul
Dina er lidt i tvivl, om hun selv kan skifte hjul. Indtil hun kom i tanke om den gang, hvor hendes kæreste bedte om hjælp til at skifte hjulet på bilen…….. Det var dog mørkt, og koldt og han kunne ikke lige få det til at virke, og derfor måtte han lige få lidt hjælp.

Skulle Dina beskrive sig selv som en bil, skulle det i hvert fald ikke være en Fiat 500. Nok mere en Aston Martin. For den har nemlig klasse og er velbygget. Ligesom hende selv. I fremtiden har Dina ikke de store planer. Faktisk er hun kommet der i sit liv, hvor hun egentlig godt vil være. Uddannelse er afsluttet, barnet er kommet og fyren er fundet.

Når hun kører i kærestens bil, må hun nok indrømme at den ikke dufter af blomster. Den er nærmere et flydende lokum, griner hun. Der er nemlig altid skiftetøj og vasketøj, masser af tomme dåser fra energi drik og lign.
Skru ned for musikken
Drømmefyren for Dina skal ikke komme ned af hovedgaden med nedrullede vinduer og høj musik. Så tænder hun af. Han må dog gerne være en businessman i en stor direktørflyder. Og han behøver ikke at være macho med kamphund og tatoveringer. Så hellere det helt modsatte.

Lad være med at proppe en stor bas i bagagerummet som fylder det hele. Det går hun ikke med til. Der skal være plads til sko – eller gerne en mellemting. Et kæmpe anlæg siger hende ikke noget. Det med at der kun er plads til en cigaretpakke, det holder ikke. Selvom det betyder, at anlægget spiller godt. Men hun gider ikke det der ”DB Drag” med kæmpe højtalere, hvor man springer sine øre. Det er simpelthen for mærkeligt.

G-streng frem for hotpants og sex i en bil, er nogle ting hun kan sige god for. Men at tage i byen, er ikke det hun gør sig mest i. Derudover har hun ikke nogle klip i kørekortet, og hun har ikke lavet nogen buler – endnu. Og så kommer vi til det med, om en bil skal have tre eller fem døre. Og der går hun mere efter udseendet frem for anvendelighed. Så tre døre ville være at foretrække, for den store forskel mener hun ikke at der er i sidste ende.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen