Her er polske Ewa fra Svendborg [Månedens Bilbabe]

Her kan du læse om polske Ewa, som er denne måneds bilbabe



6. april, 2012 - kl. 13:42
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Polske Ewa fra Svendborg
Som altid er denne måneds babe præsenteret i samarbejde med Dækimporten.dk og Bilfoto.dk - uden dem, ingen månedsbabes!

Denne måned har vores fotograf været i kontakt med denne måneds bilbabe, som er polske Ewa. Hun er bosat i Svendborg, og arbejder til daglig med rengøring mens hun er godt i gang med at lære det danske sprog.

Hun ejer desværre ingen bil, men derfor har hun ikke været helt uden bil-oplevelser før. Engang kørte hun markrace med en veninde, som vist gik helt galt. Nærmere detaljer vil hun nemlig ikke ud med. Men det var sjovt, siger hun dog. Og derfor betegner hun ikke dét, som en dårlig oplevelse, trods alt.

Hvis nu hun kunne få en Lamborghini, og male den i den farve hun selv ønskede - så skulle den være rød! Men hører det ikke til en Ferrari, tænker vi? Modsat vil hun gøre alt for at eje en Audi A6, da de spiller maks i følge hende.

Fart frem for styling
Ewa er ikke så meget til stylede biler. En bil skal være hurtig! Farten er nemlig vigtigere for hende. Og det leder hurtigt hen på næste spørgsmål, om hun er en fartdjævel? - Ja, bestemt!, som hun kort og kontant svarer.

Det der med at der er mere ved fyre med lækre biler, det mener hun er en skrøne. Så derfor er det ikke bilen du kan score hende ved. Hun er i øvrigt også optaget.

Er lidt i tvivl om det tekniske
Ewa er nok den første af vores babes, der ved hvordan man tjekker om bremsen virker. Det korrekte svar lader vi ligge, men dog ved hun ikke en haj til at skifte hjul hvis hun punkterer. Og hvor sidder topstykket? Ja, det må også stå hen i det uvisse.

Hvis hun skulle vælge mellem shoppetur med veninderne eller cruise med kæresten, så trak veninderne hende med sig. Og det kan heller ikke friste hende mere med store kromfælge, som hun kan lægge sin makeup i. For det siger hun, at hun da allerede har gjort inden! Okay okay så.....

Elsker hurtige biler
Ewa elsker fart og kræfter. Så en sparsommelig økoracer er ikke hendes førstevalg. Og skulle hun beskrive sig selv som en bil, så var det klart en Corvette.

I fremtiden vil hun gerne være sygeplejeske, mens hun drømmer om en fremtid med Antonio Banderas. Drømmefyren for hende skal dog køre med nedrullede vinduer og høj musik ned af hovedgaden, mens han ikke må ligne en macho med kamphund og tatoveringer.

De hurtige
Hun bestod første gang hun tog kørekort. Det ser vi ikke så tit med de babes her. Og i hendes bagagerum, skal der være plads til sko - så intet stort anlæg her tak!

Hun foretrækker g-streng frem for hotpants, men du får hende ikke til at smide den i en bil. Sex i en bil har hun nemlig ikke dyrket meget af førhen. Hvis du vil finde hende i byen, skal du lede på Svendborgs diskoteker. Men lad være med at prale med dine klip i kørekortet - for hun har pt ingen.

Dertil fortæller hun, at hun ingen buler har lavet endnu. Og så er hun mere til praktiske biler, hvorfor fem døre er mere at foretrække, end en smart coupé med tre.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen