Hvilken bil ville du helst på roadtrip med 2 venner i?

Alle bør tage et ordentligt roadtrip en gang i deres liv...



8. april, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Ugens tankeeksperiment: Du er lige blevet færdig med studiet, din rige onkel har lige givet dig et arveforskud, og du beslutter at tage et par venner med på roadtrip i staterne.

Første og vigtigste spørgsmål er selvfølgelig hvad der skal være jeres tro 4-hjulede følgesvend på turen. Hvis i bare havde brug for to sæder var svaret jo enkelt...
Men siden i nu er tre, er svaret ikke helt lige så nemt. Bare rolig, vi har gjort tænkearbejdet for dig:

5. '57 Chevrolet Bel-Air Convertible

Fordi det er det originale amerikanske dollargrin. Fordi alting nu engang var bedst i 50'erne. Fordi den var god nok til din farfar, og så er den også god nok til dig.

4. en RV

 

Ja ja, det er det vi normalt kender som en autocamper. Men i USA er en RV (Recreational Vehicle) for mange indbegrebet af frihed.
Du skal vælge en RV fordi det er fed retro-stil. Fordi i slipper for at tænke på hoteller. Fordi i kan se det USA som den almindelige turist ikke ser. Fordi man kan spille kort ved spisebordet imens en anden kører. Fordi i kan skråle med på “Tiny Dancer” i bedste Almost Famous stil. Fordi den er autentisk americana, som kun brun velour kan være det.

3: Dodge Charger SRT8 Super Bee. I gul.

Fordi 470 hestekræfter fra en 6.4-liter Hemi V-8 ligesom virker passende. Da amerikanske bildesignere for snart 10 år siden begyndte at plyndre bagkataloget, snakkede alle om hvornår de ville lave en moderne Charger. Originalen kan du se længere oppe ad siden i orange, og netop General Lee var med til at cementere Chargeren som en af de vigtigste “Muscle Cars” i dennes guldalder. Den moderne udgave har mange af de samme design-elementer, samme “attitude”, men med 4 døre. Spørg os ikke hvorfor.

Side 1/2: Hvilken bil ville du helst på roadtrip med 2 venner i?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen