Leasing på en ny måde





12. oktober, 2016 - kl. 13:05
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Findleasing.nu er en helt ny måde at lease biler på. Portalen er banebrydende inden for sit felt, og placerer magten tilbage i hænderne på lejeren. På et marked hvor leasing bare bliver mere og mere populært, kan dette være uundværligt for forbrugeren, for leasing er et sted, hvor der kan være store prisforskelle. Derfor er det måske også på tide, at der kommer en spiller på banen, som udjævner nogen af disse ujævnheder. Det er præcis hvad denne nye portal har som mål, så hvis du er interesseret i at lease, så skal du følge med.

 

En jungle at finde rundt i

Indtil nu har leasingmarkedet været den rene jungle. Der er så mange forhandlere, og det kan være ufatteligt svært at gennemskue. Leasingbiler har utroligt mange forskellige specifikationer, og det gør det svært at sammenligne.

Derudover kommer selvfølgelig også det, at man selv skal sortere alle de uinteressante tilbud fra. Hvis man kommer ind, fordi man skal lease en lille Skoda, så gider man ikke skulle frasortere store Audi stationcars.

Derfor vender man du bunden i vejret på leasingmarkedet, så det er dig som forbruger, der igen får magten.  

 

Få tilbud fra forhandlerne

På FindLeasing portalen opretter du dig som bruger og specificerer, hvad dine krav til en bil er. Du kan selv vælge, hvor præcis du vil være i dine krav, men jo mere præcis du er, des større er chancen for, at du finder den helt rigtige bil. Dernæst vil du modtage op til tre forskellige tilbud fra forskellige forhandlere. Disse tilbud er nemme at sammenligne, og du kan frit vælge og vrage. Fordelen ved at indgå en leasingaftale på denne måde er, at forhandlerne nærmest indgår i en omvendt auktion for at byde lavest. De giver dig deres bedste tilbud, for ellers ved de godt, at de ikke er den, der bliver valgt.

 

Nye muligheder

Internettet har forandret markedet for leasing for altid. Det er FindLeasing blot endnu et eksempel på. Pludselig kan du modtage tilbud om leasing fra hele Danmark, og er ikke længere begrænset til dit umiddelbare nærområde. Leasing er kommet for at blive, så derfor kan vi lige så godt få det meste ud af det. Det er filosofien bag portalen, og noget der kommer dig til gode. Under alle omstændigheder er det uforpligtende at mærke lidt på temperaturen på markedet, så sving et smut forbi portalen, hvis du snart skal have en ny bil.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen