Linn Bagterp fra Odense [Månedens Bilbabe]

Linn Bagterp er fra Odense, og vil gerne vise dig hvem hun er



2. september, 2011 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Dækimporten.dk og Bilfoto.dk
Linn Bagterp er 19 år og fra Odense. Til daglig studerer hun og drømmer om, at få et par børn indenfor et par år og arbejde som dekoratør. Vi har stillet Linn en række spørgsmål, for at lære hende lidt bedre at kende. Følg med her.

Linn hvilken bil vil du allerhelst eje? Jamen det er nemt, det er en Cadillac Cabriolet i Pink

Okay, så du er til de gamle biler – hvad med tunede biler? Ja jeg kan godt lide tunede biler også, med lidt ekstra lir. Men jeg har en svaghed for gamle amerikaner biler!

Så hvis du kunne få lov at male en Lamborghini i hvilken som helst farve, så bliver den pink? Ja, Pink eller Hvid.

Jeg er sikker på, der er en del læsere, der tænker: ”hvordan får man fingrene i sådan en godte?”Kan man score dig med en smart bil? Nej, ikke hvis man mangler personlighed og udseende.

Udseende? Hvad går du efter? Altså jeg kan godt lide lidt pumpede fyre, altså ikke alt for store – men de må godt være lidt macho med tatoveringer. Men ikke noget med en kamphund, så hellere en machomand med en lille Chiuvava haha.

Jeg konkluderer at undertegnede hverken har tatoveringer, lille hund eller store overarme og beslutter mig for at spille bedrevidende kortet for ligesom at genvinde fatningen! Jamen, hvordan tjekker man så, om bremsen virker på en bil? Øhh, ja det har jeg lært! Man pumper to gange, eller… noget i den stil!

Sådan, så fik jeg vendt interviewet, man har vel brug for at komme igen ovenpå så kraftig en afvisning af sit udseende – og jeg prøver igen! Hvis nu man taler om drømmefyren, er han så: Hængerøv eller Businessmand? Helt klart businessmand, jeg vil sgu ikke have en hængerøv!

Så er du lidt businessman? Vil du gerne have et par unger indenfor et par år? Er du villig til at lade dig tatovere og flytte med Linn til Århus… Så er det bare at hænge ud på James Dean i Odense. Selvom Linn sjældent går i byen, så er der det sker, når det sker!

Du kan se et galleri med Linn i toppen. Hver måned vil vi sætte en ny babe online her på siden. Bliv ven med os på Facebook, så er du garanteret en update på din profil, næste gang vi sætter en pige på hjemmesiden!

Månedens bilbabe bringes i samarbejde med Dækimporten.dk og Bilfoto.dk. Uden dem, ingen månedens babes!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen