Mie Nicoline Dittmann fra Fyn [Månedens Bilbabe]

Mie drømmer om at blive stripper - eller ende som sygeplejeske. Vil du vide mere?



4. november, 2011 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Sammen med Bilfoto.dk og Dækimporten.dk, bringer vi hermed denne måneds motorbabe Mie.

Mie er en frisk pige fra Fyn, der til daglig nyder sin frihed hvor hun hænger hun ud med vennerne, mens hun drømmer om en dag at blive stripper. Eller måske endda sygeplejeske.

Måske man skulle kombinere de to ting?
Du kan læse meget mere om Mie lige her!

Hvad laver du til daglig? Ingen ting lige nu. Men jeg søger arbejde, og går ikke i skole for tiden.

Har du selv bil? Nej, desværre ikke. Jeg har nemlig ikke taget mig sammen, til at tage kørekort endnu. Men derfor har jeg stadigvæk en stor interesse for biler.

Hvad er den sjoveste oplevelse, du har haft med biler? Uha, det var nok da jeg var ude og køre markrace med min veninde. Og det gik helt galt. Vi kørte ind i en sten, og røj rundt. Det var mig der kørte bilen, og efter episoden havde min veninde ikke så meget lyst til at prøve mere - men vi synes dog stadigvæk, at det var vildt sjovt.

Var det så jeres egen bil? Nej, den var lånt.....

Og den modsatte - den dårligste oplevelse? Hmm ja. Jeg har egentlig ikke rigtig haft noget dårligt?

Hvis du havde mulighed for at male en Lamborghini, i lige den farve du havde lyst - hvad farve skulle det så være - og hvorfor? Helt klart pink! Det er jo lidt en tøsefarve, og så synes jeg det kunne være ret blæret at have den i den farve. For så ville den være unik! Man ser det i hvert fald ikke så tit, sådan en bil, i sådan en farve.

Hvilken bil kunne du rigtig godt tænke dig at eje? Jeg vil rigtig gerne have en VW Golf 4. For min kæreste har også en, og den kører bare rigtig godt. Og hans lyder også ret godt. Dertil synes jeg også, at bilen ser ret godt ud, i forhold til mange andre.

Er du mest til stylede biler, eller tunede biler? Nok stylede. De skal jo se godt ud, og så er det lige meget hvordan de lyder. De må selvfølgelig godt lyde af noget, men det er klart udseendet der trækker.

Er du en lille fartdjævel? Det kan man godt kalde mig. Helst 180 km/t ud af landevejen, ellers bliver det for meget søndags kørsel. (Må jeg citere dig for det??) Ja ja, det gør du bare.

Er det en skrøne, eller mener du at der er noget om, at fyre med fede biler, bare er mere lækre? Det er er vel lidt om. For hvis de har en lækker bil, så falder man jo nemmere for dem. Og hvis du ikke har en lækker bil, så ligner man jo bare en bums når man cruiser i den - og det går jo ikke!

Hvordan tjekker man om bremsen virker? Ej! Det skal du ikke spørge mig om haha. Der er jeg for blondine-dum............ (Længere pause)....... Ej hvor er det pinligt, det ved jeg simpelhent ikke. (Så måtte jeg jo lige hjælpe til med det rigtige svar)

Kan du selv finde ud af at skifte hjul, hvis du punkterer? Uhh. Jeg har prøvet det en gang, og det gik ikke så godt. Men hvis jeg tog mig sammen, så kunne jeg nok godt finde ud af det - meen, hvis man alligevel er ude og køre, og der er andre i bilen, så kan man jo lige så godt lade dem gøre arbejdet, he he!

Hvor sidder topstykket på en bil? (Grine grine grine) Jeg aner det jo ikke, ha ha ha! Det ved jeg altså heller ikke. (Så må vi jo hjælpe endnu en gang)

Shoppetur med veninderne, eller cruise med kæresten? Klart det sidste. Hellere det, end at bruge penge på tøj til mig selv. Og så kan jeg jo altid shoppe med veninderne senere.

Store krom fælge hvor du kan lægge din makeup, eller smarte alu fælge? Der må jeg nok sige alu fælge. Jeg hár jo lagt min makeup, inden jeg skal ud og køre. (Godt svaret, Mie!)

Hestekræfter og moment, eller sparsommelig økoracer? Hestekræfter og power! Det må jeg sige. Hvad med dig? (Oh jo, ser du ..........)

Hvis du skulle beskrive dig selv som en bil, hvilken bil skulle det så være? Uhh, det må være en Ferrari! De er både super lækre, og mega hurtige. (Det er du måske også selv?) Haha! Ja, det er jeg. Jeg er super hurtig (blinke blinke).

Hvad vil du gerne lave i fremtiden? Jeg vil gerne være stripper. Men egentlig også gerne sygeplejeske. (Så kan man måske kombinere de to ting?) Ja, lige netop!

Drømmefyren for dig...
- Skal han køre med nedrullede vinduer og høj musik ned af hovedgaden?
Ja, det skal han da!

- i hængerøv med en hurtig bil, eller business mand i en stor direktør flyder? Med hængerøv - det er klart det bedste!

- matcho med kamphund og tattoo, eller det helt modsatte? Det helt modsatte! De andre er for smarte at se på. (Det har vi hørt før!)

De hurtige:
Bestod du første gang du tog kørekort?
Nå nej. Du havde jo ikke kørekort endnu. Min fejl ha ha.

Skal der være bas i bagagerummet, eller plads til sko? Bas i bagagerummet! Sko er vel noget man har på?

Har du nogensinde haft sex i en bil? Ja! Og det var eddermame godt!

Hvor finder man dig i byen? Over alt hvor der er fest. Det er lige meget hvor. Men dog mest i Odense, på deres diskoteker og bar'e. Jeg når ofte dem alle sammen i løbet af et døgn.

Selvom du jo ikke har kørekort - har du så været ude og køre alligevel, og har du lavet buler? Ja, jeg har faktisk været ude og køre. Jeg lånte min fars bil, og kom til at lave en bule. For i stedet for at sætte den i første gear, kom jeg til at sætte den i bakgear. Og så stod der en lygtepæl bagi. Det blev han ikke så glad for - men han tog det nu meget pænt.

3- eller 5-døre? 3 døre. For mange døre ligner lort.

Du kan se et galleri med Mie i toppen. Husk at du kan give din kommentar til kende lige nedeunder, eller følge med på vores Facebook side, for at sikre dig at se den næste bilbabe vi viser frem, i næste måned!

Du kan også kigge mere på vores Bilbabes sektion, og se de andre piger vi har haft. Månedens bilbabe bringes i samarbejde med Dækimporten.dk og Bilfoto.dk. Uden dem, ingen månedens babes!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen