Mød Anita Lundgreen [Månedens bilbabe]

Anita elsker muskler. Men hun vil ikke have dig, hvis du selv er for pumpet



6. juli, 2012 - kl. 12:30
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Som altid er denne måneds babe præsenteret i samarbejde med Dækimporten.dk og Bilfoto.dk - uden dem, ingen månedsbabes!

Læser til sygeplejerske
Anita er 26 år og fra Otterrup på nordfyn med hendes søn på fire år. Her har hun boet i sine teenage år, men er oprindeligt fra Odense.

LÆS OGSÅ: Se mange flere lækre bil-chicks her

Til daglig læser hun til sygeplejerske, og har afsluttet sit andet år. Derudover er hun lige stoppet med at dyrke kampsport – MMA (Ultimate Fighting). Det har hun gået til lige lidt over et år. Men kort efter hun startede fik hun en skade i sin tommelfinger. Så nu går tiden på styrketræning, da Anita elsker muskler. Hun vil nemlig gerne være en ”pumper-pige” i stedet for en åle-slank. Dog understreger hun, at det ikke skal være alt for maskulint.
Kia Picanto
Anita ejer en sprit ny Kia Picanto, som kun havde gået 10 km da hun fik den for to uger siden. Behovet for bil er dog ikke det store, da hun har det fint med det offentlige. Men med en bil, giver det dog en del mere frihed og andre muligheder. Fremtiden for hendes Picanto ser dog pimpet ud.

Anita kender forskellige folk i bilverdenen, så der er allerede planer om fælge, tonede ruder, anlæg og andre smarte sager.
Når Anita cruiser i sin Picanto, går musikken på elektroniske toner. Hun har dog ikke den bedste bas i sin lille 1,0’er, men når kammeraten hjælper hende i nær fremtid, så skal det nok blive rigtig godt.
Kørte galt i regnvejr
Den sjoveste ting Anita har oplevet med biler var engang hvor hun mødte sin nuværende bedste ven. Det er en fyr, hvis bil hun lå på taget af. Efterfølgende snakkede de sammen, og er nu bedste venner. Og det helt modsatte, var den gang hvor hun var ude for en ulykke, som har gjort at hun nu ikke føler sig tryg ved at køre i regnvejr. En anden bilist fik Anita til at køre galt, da han holdt stille som hun ikke havde opdaget. Så da hun klodsede sin bremse, kom den følgende bilist og ramte hende.
Matsort Lamborghini
Skulle Anita male en Lamborghini i den farve hun måtte, så var hun mig allerede i forkøbet inden spørgsmålet var stillet færdig – ”Matsort!”. Hun synes nemlig at matsort er noget af det hotteste! Første gang hun så det, var til Fast and Furious Car Show, som gik lige i hendes hjerte. Men mange piger siger jo pink? Men nej, det er sku alt for tøset.

Audis store flagskib, Audi A8, er Anitas valg for bil hun ville gøre alt for at eje. Og historien bag handler om en lille ”date”. Engang hun skulle til fest, havde hun samtidig aftalt at mødes med bilens ejer. Han tilbød, uden at have kendt hende på forhånd, at hun kunne tage bilen til festen, og komme tilbage til ham efterfølgende. Ret vovet, må man sige.
Drop din tunede bil
Du kan ikke score Anita, om du har en tunet eller stylet bil. Men laver du en blanding, er der større chance. Hun er ikke så meget til bling-bling, men derfor må den da godt se pæn ud alligevel.

Hun nævner blandt andet hendes kammerat, som har den gule/sorte Mazda RX7 med widebody kit. Den har lidt af det hele. Og hun er lidt af en fartdjævel. Men hun er bange for bøder. For hun er jo på S.U. Og det er ikke godt. Hun har lige fået en bøde på 1.000 kroner, og det gør ondt. Anita mener at det er en skrøne, at fyre med lækre biler er mere.

For dem der typiske har de fede biler, er ikke ligefrem nogle der har samme standard som den bil de har bygget. Men hvis de har hele pakken, så er det da bare et stort plus.
Grundforløb som mekaniker
Hvordan tjekker man om bremsen virker? ”Er det et trick spørgsmål eller hva?”. Men ved første svar, rammer hun rigtigt. Og ja, vi holder svaret for os selv.

”Vil du faktisk lige høre noget?” Spørger Anita.

”Jeg har faktisk et grundforløb som bilmekaniker. Det har jeg fordi at jeg engang var sammen med min søns far, som ved meget om biler. Og deraf fik jeg interessen. Samtidig synes jeg det kunne være meget frækt, hvis en pige kunne lave ting på sin bil selv. Så derfor tog jeg grundforløbet – men jeg blev gravid, og kom ikke længere med det.” Så derfor, har hun fuld kontrol over at skifte hjul selv.

Men Anita er egentlig glad for at hun ikke tog den færdigt. For det er meget samlebånds-arbejde, har hun hørt fra de få af sine venner der er blevet uddannet mekanikere. Resten er nemlig ikke kommet videre med det siden. Nøjagtigt som vi selv kender det.
Anita er en RX7
Hvis Anita skulle beskrive sig selv som en bil, så skulle det være …. Ja, hvad skulle det så være. Samtalen går nærmest i stå før hun kommer med svaret:

”Det skal i hvert fald ikke være en Fiat 500 eller en Ferrari. Ferrari er alt for snob, og det er jeg bestemt ikke! Men skulle jeg vælge, så bliver det min kammerats Mazda RX7 – den har nemlig klasse og stil, men kan samtidig godt være beskeden.”

Skal du score Anita, skal du ikke komme ned af hovedgaden med høj musik. Og du skal heller ikke være alt for hængerøvs-drenget. Men du må dog godt være lidt smart at se på og komme i en stor flyder. Men det er ikke udseendet der tæller fuldstændig. For har du ikke noget inden i, er du intet værd. Du må godt være blød inden i, men hun skal ikke ende med at have kontrollen over dig.

Anita bestod første gang hun tog kørekort, og hun vil gerne have plads til en bas i bagagerummet. Men det kan godt knibe, når man kører i en Picanto. Hun foretrækker hotpants frem for g-streng, og ja, hun har allerede haft sex i en bil. Men skal du finde hende i byen, skal du lede længe. Hun går ikke så meget i byen. Men gør hun det, så er det en tramperfest. Men det sker formentlig ikke på Fyn, så hun drager den lange tur til København, når der skal rystes røv.

Kørekortet er klip-frit indtil videre, men hun hár dog lavet en bule. Det skete i en varevogn, da hun glemte at køre langt nok ud, før man drejer. Og så skal en bil have fem døre! Det er nemlig mere praktisk, specielt når hun har en søn.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen