Mød Dan Bilzerian

Verdens mest bil– og pigeglade pokerspiller



27. maj, 2015 - kl. 12:15
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Det er ingen hemmelighed, at mange pokerspillere har en forkærlighed for hurtige biler. Det er dog få af dem, der kan holde sig på omgangshøjde med amerikanske Dan Bilzerian.

Tidligere Navy Seal-kadet, Playboy Bunny-magnet og Kongen af Instagram. Alle sammen titler som Dan Bilzerian kan skrive på visitkortet.

Desuden er han kendt for sin passion for biler, og for bilvæddeløb. I 2011 udfordrede han således Tom Goldstein til ræs om 350.000 dollars på Las Vegas Motorway. Bilzarians 1965 Cobra vandt løbet over Goldsteins Ferrari 458 Italia.

I hurtig rækkefølge har Dan Bilzerian blandt andet haft en Lamborghini Aventador Roadster, en Ferrari California, en Porsche Carrera GT, en Shelby Mustang GT500 Eleanor, en Mercedes G63 6×6 og en Ferrari F430, som han var så uheldig at smadre på vej hjem fra en date med en af de utallige kvinder, der ofte optræder i meget let påklædt tilstand på hans Instagram-profil.

I sit seneste bil-relaterede stunt har Bilzerian, der anslås at være god for op mod 100 millioner dollars, fået sit ansigt på kølerhjelmen af en NASCAR.

Årsagen er et pokerspil Ron Devine, som ejer Burger King NASCAR-holdet. Devine tabte, og i stedet for den aftalte pengepræmie foreslog Bilzarian en anden form for betaling: Til det næste NASCAR-løb skulle hans ansigt være på kølerhjelmen, mens der også skulle være et billede af hans ged på siden af bilen.

Italiener sad sig til Porsche

Italienske Dario Minieri er en anden pokerspiller med hang til hurtige biler. Han skiller sig dog lidt ud fra andre poker-spillende fart-entusiaster: Han har nemlig siddet sig til sin Porsche Cayman S – som på en måde er ganske gratis. Minieri tjener til dagen og vejen – og en hel del mere – ved at spille online poker hos PokerStars.

Hver gang en spiller sætter sig ved de virtuelle borde hos PokerStars, tjener de automatisk gratis point, kendt som Frequent Player Points (FPP), og medlemmer af VIP-klubben har mulighed for at veksle sine FPP til specielle præmier.

Dario Minieri er en såkaldt grinder, der spiller rigtig, rigtig mange hænder, og han var den første VIP der indtjent 3 million FPP. Dem vekslede han som den første til muligheden for at gå fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekund. Det selvom han på det tidspunkt ikke havde noget kørekort.

”Italienere elsker biler, så der var ingen tvivl om, at det var den, jeg skulle tage, selvom der var andre muligheder. Det er et godt incitament til at få taget kørekortet,” lød det fra Dario Minieri, der havde planer om at udvide sin garage:

”Jeg tror, at jeg realistisk kan nå 7-8 millioner FPP, og hvis jeg når det, vil jeg spørge, om jeg ikke kan få en Ferrari,” sagde han med et smil på læben.

Poker-eliten er alle med på vognen

Minieri og Bilzerian er langt fra de eneste poker-spillere, der har hang til tempo, når det gælder transport.

Finske Patrik Antonius foretrækker en Aston Martin Vanquish V12, mens hans landsmand Jens Kyllonen sværger til Audi R8.

Amerikanske pokerspillere anses tit for at være lidt mere ’flashy’ end deres europæiske konkurrenter, og det gælder også for biler.

En af verdens mest vindende pokerspillere er Phil Ivey, som i mange år har kørt rundt i en Mercedes Benz SLR McLaren. For amerikansk-franske Vanessa Rousso faldt valget på en gul Lamborghini Gallardo. Rousso optrådte i 2009 i det berømte Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen