Ny Opel Astra Sports Tourer

Årets bil som sports wagon



14. april, 2016 - kl. 13:45
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Efterhånden behøver man ikke at være en af de helt store tunge drenge på arbejdsmarkedet for at kunne investere i en bil, der kan bruges til andet end baby-vogn eller søndagskørsel. Flere og flere bilmærker går til kødet på markedet med flere heste, flottere design og ikke mindst bedre køreegenskaber til overkommelige priser.

Mens markedet bugner af mini-biler er der heldigvis også forhandlere, der stadig fokuserer på at presse visse modeller ned på et overkommeligt niveau, så man ikke altid skal føle sig nødsaget til at nøjes med den lille model.

Opel er af den kaliber, og har sendt deres Astra Sports Tourer på markedet, som den seneste model i Astra-programmet - modellen byder på lækkert nyt design og specialudstyr som standardgear. Bilen blev kåret som årets bil i Europa i 2016 og videoen giver et par eksempler på, hvorfor den er prisen værdig.

Opel Astra Sports Tourer

Astra Sports Tourer kan købes fra 208.000 kr. eller privatleases til en udbetaling på kun 4.995 kr. og 2.795 kr./mnd. i privatleasing.

Prissat ved Astra Essentia 1.0T 105 hk.

Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 23,3 km/l 

CO2-udslip: 99 g/km.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen