Ny Volkswagen Passat

VW PasZzzzat ser kedelig ud, men har spændende nyt under skallen



6. oktober, 2010 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Nogle ville måske have kaldt det et facelift, men ifølge Volkswagen er denne 7. generation Passat altså en ny model. Det siger vi så. Designet er blevet tungere, men altså også en smule søvndyssende.

Volkswagen har tilsyneladende lavet samme finte med den nye Passat, som de lavede med den seneste Golf: En forsigtig justering af det udvendige design, en endnu mere forsigtig justering af det indvendige design, og lidt ny mekanik under skallen.

Den nye Passat har således fået en ny front og bagende, så den ligner resten af VW’s modelprogram. En af de største indvendige ændringer er, at et analogt ur har fundet en plads øverst på midterkonsollen.
Den nye Passat kommer som noget nyt med træthedsregistrering, der er standard helt fra den billigste model, Startline. Bilen opdager automatisk, hvis føreren ikke er aktiv og advarer både akustisk og optisk. Derudover bliver det muligt at tilkøbe keyless go, der nu automatisk åbner bagagerummet, hvis man stikker foden ind under bagenden af bilen – og vel og mærke har nøglen på sig. En mulighed for ekstraudstyr er også den nyeste version af Volkswagens parkeringsassistance, der både kan bakke i bås og parallelparkere og kun behøver 80 cm ud over bilens længde for at udføre manøvren.

Motorprogrammet har fået selskab af en ny 2,0 TFSI med 211 hk, og så kører den mindste diesel – 1,6 TDi med 105 hk – nu hele 24,4 km/l i sedanversionen.

Her på Connery.dk har vi tidligere rost Passat for sine køreegenskaber, men vi har heller ikke været blege for at kalde den en morfarbil – og det bliver vi sgu nok ved med, når den nye model kommer på danske veje i januar 2011.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen