Opel Astra 2016 er proppet med tech

Se de forskellige features på Årets Bil 2016



3. februar, 2016 - kl. 10:47
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

 

Den nye Opel Astra har allerede fået en del ros herhjemme, i slutningen af november blev den nemlig kåret til Årets Bil 2016 af Motorjournalisternes Klub. 

Opel Astra er da også et godt bud på en tilgængelig bil, der har fået et ordentligt innovations-boost. Som det ses i videoen ovenfor, er der blandt andet mulighed for at udstyre bilen med IntelliLux LED forlygter: Det intelligente lyssystem blev introduceret under det internationale motorshow i Geneve, tilbage i september 2015. Systemet består af 16 LED-segmenter, 8 for hver forlygte, der løbende tilpasser lysmængden i forhold til køresituationen. Systemet kan blandt andet oplyse uforudsete objekter i vejsiden, og styrer også automatisk nedblædningen, når man møder modkørende bilister. 

Man skal heller ikke glemme en motor som den lille 1.4 ECOTEC, der yder 150 hestekræfter. 

De andre teknologiske valgmuligheder er mindst lige så interessante, der er blandt andet et ventilerer førersæde med massagefunktion, OpelEye kamerasystem med vejsidealarm blandt andet, IntelliLinc - der sikrer trådløs forbindelse med enheder som smartphones. Parkeringsassistance er også en mulighed.

Opel Astra fås fra 194.640 kr. eller fra 2.695 kr./mnd. i privatleasing. - Klik dig videre via videoen, for mere info.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen