Oplad trådløst i bilen

3. november, 2017 - kl. 01:09
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Apple lancerede for ikke længe siden noget, som mange har længtes efter i mange år. Trådløs opladning har uden tvivl være på ønskelisten både hos teenageren, der ikke vil holde styr på kabler og ledninger, og hos forretningsmanden, der vil oplade på farten. iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X har alle den egenskab, at opladning kan foregå helt uden irriterende kabler. En iPhone med trådløs opladning er vejen frem.

Trådløs opladning på farten

Sæt dig ind i bilen, og kør uden at skulle tænke på at sætte mobiltelefonen til opladning. I dag tilbyder flere producenter smarte løsninger til trådløs opladning i bilen. Du skal blot sætte din iPhone i en holder, der via et usbstik er forbundet til cigartænderen, og så går din mobiltelefon i gang med at oplade helt af sig selv. Holderen kan sidde fast med en sugekop eller i ventilationsristen. Når du når frem til din destination, skal du ikke tænke på at tage kablet ud og pakke det væk. Du snupper bare din iPhone fra holderen. Med trådløs opladning i bilen, er der ikke nogen undskyldning for at løbe tør for strøm.

Trådløs opladning i hjemmet

Trådløs opladning er i sig selv ikke noget nyt. Møbelvarehuset Ikea har længe solgt møbler med trådløs Qi opladning. Opladning behøver ikke at være noget, som man gemmer væk. Møbler med trådløs opladning gør det nemt at have et rydeligt hjem, hvor der ikke roder med ledninger og kabler overalt. Læg blot mobiltelefonen på sengebordet om aftenen, og næste morgen er den fuldt opladt. Hvis du ikke vil være bundet til et bestemt møbel eller lampe, findes der også løse opladningsmåtter, som kan ligge, lige hvor du lyster. Oplad din iPhone, lige så snart du lægger den fra dig uden at skulle tænke på at forbinde den med et ladekabel.

Er din mobiltelefon klar til trådløs opladning?

På nogle mobiltelefoner skal man først aktivere trådløs opladning i telefonens indstillinger. Hvis din mobiltelefon ikke har indbygget trådløs opladning, kan du anskaffe dig et særligt mobilcover. Vil du vide, om din mobiltelefon understøtter trådløs opladning? Find ud af, hvilke mobilcovers er Qi certificeret, inden du køber. Qi er en defineret standard for trådløs opladning, der bakkes op af Apple, Samsung, Huawei og andre store producenter på mobilmarkedet. Qi standarden betyder, at hver producent ikke udvikler sin egen udgave af trådløs opladning, men at apparaterne kan bruges på kryds og tværs.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen