Scandinavian Custom Show 2010 - part I

Vi tog til Bella Center for at vise dig nogle af de fedeste biler på udstillingen



17. november, 2010 - kl. 07:30
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

'Nogle' af de fedeste - part I
Når vi skriver 'nogle' af de fedeste, er det fordi alle de udstillede biler i princippet var fede. Fælles for dem alle (næsten da...) er nemlig, at der ligger passion, stædighed og masser af arbejdstimer bag bilerne, som er blevet regulære projekter for deres ejere. Enkelte biler har været så store projekter, at tidligere ejere har smidt håndklædet i ringen. Andre biler er simpelthen resultatet af en drengedrøm, der er gået i opfyldelse - og det er fedt i sig selv, uanset om man er til mødre eller døtre, Audi eller Chevy!

På disse sider præsenterer vi et udsnit - velbekomme!
Sverige og Finland var rigtig godt repræsenteret blandt udstillerne, men denne smukke Chevrolet Belair Sport Coupé fra 1957 stod dog på danske plader. Ejeren har brugt tre år på at shine den op, og billederne taler næsten for sig selv.

Den oprindelige motor er skiftet ud med en 5,7 liters V8'er fra en Corvette LS1, og motorrummet må være enhver mekanikers drøm - der er i hvert fald masser af plads tilbage at arbejde på!
Undervognen har fået luftaffjedring, og et sæt American Racing Hopster i 18" for og 20" bag gør det ud for hjul. Kabinen er nænsomt restaureret og fremstår stort set originalt med undtagelse af noget ny lyd fra Pioneer.

Side 1/3: Scandinavian Custom Show 2010 - part I

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen