Skal du sælge bilen? Her er dine muligheder





29. marts, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Hvis du har intentioner om at sælge bilen, så skal det naturligvis gøre klart, at du har et utal af muligheder i denne sammenhæng. Der er naturligvis mange, der vælger at bytte deres nuværende bil ind, hvis de har intentioner om at købe en bil hos en forhandler, men hvis der derimod er tale om et privat køb, så er det ikke sikkert, at dette er en mulighed - og det er selvfølgelig heller ikke sikkert, at forhandleren vil give en god pris for din bil.

 

Det forholder sig heldigvis således, at der findes en række forskellige metoder, der kan tages i brug, hvis du har intentioner om at skulle sælge din bil. I denne artikel kan du blive meget klogere på, hvordan du skal bære dig ad, hvis du har intentioner om, at skulle sælge din nuværende bil, så du efterfølgende enten kan købe eller en lease en ny bil, som bedre stemmer overens med, hvad du har behov for i øjeblikket.

 

Du kan forsøge dig med Bilbasen og sociale medier

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange danskere, der bestemt har god succes med at afhænde deres bil ved at benytte sig af en blanding af Bilbasen og sociale medier. Derfor er det naturligvis oplagt, at forsøge dig med denne metode, hvis du står overfor at skulle sælge en bil. Du skal dog være opmærksom på, at det ofte koster en mindre sum penge, hvis du ønsker at benytte dig af Bilbasen til at sælge din bil.

 

Endvidere, så skal det også nævnes, at der er mulighed for at finde en lang række forskellige grupper på Facebook, der er blevet oprettet med særligt henblik på, at de skal bruges til både køb og salg af forskellige typer af biler. Derfor vil du med garanti også kunne finde enten én eller flere grupper på Facebook, hvor du ligeledes også vil kunne oprette en annonce for din bil, så den dermed også bliver spredt ud til endnu flere mennesker - og så skader en deling på din egen profil naturligvis heller ikke.

 

Sælg din bil på nettet - hurtigt og nemt

Selvom ovenstående metoder naturligvis også handler om salg af din bil på nettet, så er det dog ikke den eneste måde hvorpå du har mulighed for at sælge din bil. Du kan med fordel også vælge at se nærmere på www.bilplus.dk, der opkøber stort set alle typer af biler, hvorefter de eksporterer dem til udlandet. Det betyder naturligvis også, at de med stor sandsynlighed også har interesse i, at opkøbe din bil, hvis blot den er nyere end årgang 2005.

 

Du kontakt blot Bilplus med information omkring din bil, de vender tilbage med en pris, de er villige til at betale, hvorefter der aftales et tidspunkt for afhentning af bilen. Bilens salgspris bliver naturligvis overført til dig, inden de kommer for at hente bilen, hvilket også er ensbetydende med, at der absolut ikke er nogen risiko forbundet med at sælge din bil til Bilplus.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen