Smart hack: Få billig trådløs lyd i ældre biler





1. juli, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Har du en bil, der har et par år på bagen, og kunne du godt tænke dig, at optimere dens evne til at spille musik? Så kan det meget vel være, at du bør overveje at investere i en billig og nem løsning, nemlig en trådløs højtaler. Alt efter hvor gammel din bil den er, så vil det måske hurtigt gå op for dig, at det på længere sigt langt bedre vil kunne betale sig, at ty til den trådløse løsning, idet dét at skulle investere i et komplet nyt anlæg til bilen langt de færreste tilfælde ikke vil kunne betale sig. For at blive lidt klogere på, hvor smart en trådløs højtaler egentlig er, kan du her læse mere om hvordan du kan transformere din bils audio kvalitet hurtigt og nemt.  
 

Kontroller musikken ved hjælp af din iPhone
Ved at investere i en trådløs højtaler, også kendt som en bluetooth højtaler, vil du ved hjælp af din iPhone være i stand til at kontrollere musikken, som bluetooth højtaleren afspiller. Her vil du kunne alt det du normalt kan kontrollere fra din iPhone, nemlig volume, pause/play, next/preview, shuffle play mm. ligesom du kender fra når du høre musik med eller uden headset. Du kan med stor fordel vælge at placere din bluetooth højtaler midt i bilen, for at få lyden jævnt fordelt i bilen, så både du og dine passagerer kan få mest mulig glæde ud af din nye bluetooth højtaler. Skulle du desuden også have lyst til at gøre det hele lidt nemmere at navigere, så kan du også overveje at få installeret en iPhone holder i bilen, så din iPhone hele tiden forbliver nemt tilgængelig og mindsker risikoen for at du bliver distraheret i trafikken. Det kan ellers også være en god idé, at overlade din iPhone passageren på forsædet eller en af de andre i bilen, for at undgå at skabe trafikale problemer.  Som udgangspunkt er det muligt for din iPhone, at være koblet til en bluetooth højtaler indenfor ca. 10 meter, alt efter hvilken højtaler du vælger, hvilket betyder du også sagtens vil kunne få glæde af bluetooth højtaleren uden for bilen.

 

Hør al din yndlingsmusik
En stor fordel, ved at investere i en bluetooth højtaler til sin bil er, at du nu altid vil kunne høre din yndlingsmusik. Der findes nemlig ikke noget mere frustrerende, end at køre bil, uden en eneste radiokanal der spiller ordentlig musik. Denne problematik er du nu uden om, idet du både kan afspille de sange du selv har hentet ned på din iPhone, samtidig med at du kan afspille alverdens musik fra YouTube og andre streamingtjenester såsom Spotify, Tidal, TDC Play mm. Ligeledes vil dine venner sikkert også gerne have mulighed for, at kunne byde ind med lidt af hvert, og I vil derfor også altid kunne høre musik lige efter jeres humør. Så hvad end I er på vej til fest, på vej til fodbold, ud og handle eller lignende, så vil I altid have den rette musik i højtalerne.
Kunne denne løsning lyde som noget for dig, så kan du finde et stort udvalg af bluetooth højtaler til iPhone her.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen