STARMARK udfordrer en kriminalefterforsker i deres 60-punkts klargøringsprogram

Kan han mon finde spor efter rockkoncerter, rejepilning og lidt for meget kærlighed, i tre forskellige biler?





30. januar, 2017 - kl. 13:20
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Vi kender det allesammen. Forskellen på en brugt bil og en fabriksny bil, må være milevidt forskellig. Den brugte bil har trods alt en historie - og nogen har en bedre en, end den næste. 

Men selvom der er forskel, mener brugtvognsforhandlingen i STARMARK, at deres 60-punkts klargøringsprogram kan noget helt specielt: Den kan slette en bils beskidte historik. 

 

For at sætte denne tese til test, har de udsat tre biler, for tre ganske forskellige "historier". Testen er blevet døbt "The Sex, Prawns & Rock 'n' Roll test", og med lidt mere forklaring bliver den ganske selvfortællende. 

Bilerne er blevet udsat for hver deres type af overlast - og herefter blevet klargjort efter STARMARKs 60-punkts klargøring. "En brugt bil fra Starmark er en bil uden historie – nærmest som en ny bil." og for at bevise dette, har de indkaldt en sand ekspert. 

Eksperten, Jørgen Moos, har arbejdet som politiefterforsker i 37 år.

Jørn Moos blev bedt om at finde ud af, om Starmark virkelig kunne slette alle spor efter hvad der var sket. Politiefterforskeren finkæmmede bilerne og benyttede sig af alle de tekniske efterforskningsmetoder, der normalt er til rådighed – mikroskopering, UV-lys, fingeraftryk og mange andre teknikker.

Efter en lang karriere som politiefterforsker er Jørn Moos nok en af landets mest erfarne eksperter i at finde spor på et gerningssted. ”Der vil altid være spor”, udtaler efterforskeren. Jørn Moos var hovedmanden bag opklaringen af sagen om Blekingegadebanden – Danmarks første terroristsag, hvor en politibetjent blev skudt. Det var bl.a. spor i en forulykket bil, der medførte et gennembrud i opklaringen.

Del videoen med dine venner

MEN. Kan efterforskeren så fortælle bilernes historier? Det må du se for dig selv, i videoen ovenover. Ganske imponerende, mandens karriere taget i betragtning.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen