Volkswagen lancerer UP! webshop

Flere muligheder for online juleshopping!





21. december, 2016 - kl. 15:21
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Volkswagen har i dag åbnet op for deres seneste satsning: En VW UP! webshop. 

Biler er var blandt de få ting, vi ikke har kunnet købe over nettet, herhjemme i Danmark - dels fordi det er en bøvlet proces: Indregistrering, forsikring osv. men også fordi, at det rent praktisk ikke har været muligt, i og med at Nets har haft et loft for online transaktioner, på 100.000. 

I en pressemeddelelse fortæller VW Danmark, hvordan de har været i dialog med Nets, for at få hævet loftet. Og det lykkedes. Loftet for online handel herhjemme er nu blevet hævet fra 100.000 til 150.000, og det er et godt skridt på vejen, hvis du spørger os. 

Godt nok får du ikke leveret bilen i en overstørrelse pakkeboks, som videoen ovenfor drillende antyder: 

Vores strategi er, at det skal være sikkert, let tilgængeligt, gennemskueligt og hurtigt at handle bil online. Kunderne skal føle sig trygge og det mener vi absolut, de kan være med vores løsning”, kommenterer Volkswagens danske direktør Ulrik Drejsig og fortsætter: ”Hos Volkswagen arbejder vi hver dag for at sikre høj kundetilfredshed. Vi ved at netop udlevering af den nye bil hos forhandleren har stor betydning for kundens samlede oplevelse af bilkøbet. Derfor vil kunderne der køber bilen online også få deres nye up! udleveret hos deres lokale Volkswagen forhandler”.

Med lanceringen af online bilsalg har Volkswagen i samarbejde med Nets fået hævet den danske beløbsgrænse for online handel fra de eksisterende 100.000 kr. til 150.000 kr. Ca. 75% af de danske up!-kunder køber en up! i prislejet 120.000 -130.000 kr. og derfor er det netop også up!-modeller i dette prisleje, man nu kan købe online. ”Vi har fokuseret på, at online salget skal være så simpelt og gennemskueligt for forbrugeren som muligt og derfor har vi valgt at lancere to forskellige up! med et begrænset udvalg af ekstraudstyr. Dels fordi vi fra vores data kan se, at det er netop de modeller, som langt de fleste danskere efterspørger og dels for at gøre leveringstiden så kort som mulig. I og med, at vi på forhånd kan bestille bilerne hjem til vores centrallager i Danmark, er det udelukkende indregistreringen af bilerne, klargøring og transporten der tager tid og dermed kan vi udlevere en up! købt online indenfor blot 10 hverdage”, udtaler Ulrik Drejsig.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen