Volvo lastbilstunts

En otte tons tung Volvo FH udsættes for den ultimative test i et nervepirrende tohjulsstunt



17. juni, 2015 - kl. 11:26
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Volvo Trucks er kendt for at gå en ekstra mil, for at sætte sig fast på din nethinde. Med den nye Volvo FH og chaufføren Walter Melis bag roret, giver de den nu endnu et skud.

"Kørsel på to hjul i en lastvogn er en af de sværeste ting overhovedet. Jeg skal være fuldstændig koncentreret under kørslen, for jeg balancerer rent faktisk lastvognen med min egen vægt – jeg kører bogstavlig talt "med bagdelen," siger Walter Melis.

Forberedelserne til stuntet var meget omhyggelige: Rampen var 12,5 meter lang, 140 cm høj og havde en hældning på præcis 30 grader, så lastvognen opnåede den nødvendige vinkel på 45 grader.

Stuntet er en del af Volvo Trucks' aktuelle kampagne, der skal vise, hvor stærkt et serviceudbud Volvo Trucks har og vigtigheden af at kunne forudse lastvognens servicebehov. Takket være Volvo pkoblede serviceydelser kunne lastvognens tilstand rent faktisk overvåges i realtid under hele stuntet.

Det' da okay.. Se stuntet her:

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen