Wiesmann

Som eneste danske magasin drog Connery.dk til Tyskland for at give den eksklusive sportsvogn kniven!



24. august, 2009 - kl. 21:46
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

En blanding af spænding og frygt har sat sig i min mave. Spænding fordi jeg ved, at jeg senere på dagen kommer til at sidde bag rattet af den heftigste sportsvogn jeg nogensinde har prøvet. Frygt fordi jeg også ved, at mit mod sandsynligvis vil overstige mine evner, når først jeg bliver sluppet løs med bæstet, og konsekvenserne af at smadre glasfiberkarrosen er helt og aldeles uoverskuelige.

Connery.dk's testteam er taget til Dülmen i Tyskland for at teste resultatet af to brødres drøm. Drømmen var at bygge en sportsvogn, der er klassisk i design, men som i køreegenskaber og kvalitet kan konkurrere med nutidens bedste. Opskriften er klassisk: Stor sugemotor ude foran, træk på baghjulene og lav vægt, der er fordelt 50/50 på for og bagaksel.

Efter en meget lang rundvisning på fabrikken, bliver det planlagte interview med foretagendets to grundlæggere heldigvis udskudt. Det betyder, at vi endelig kan begive os ud på parkeringspladsen, hvor testbilerne holder og venter. Sammen med min makker skynder jeg mig hen til den sølvgrå MF5 GT, åbner den lave dør, sætter det ene ben ind på den rigtige side af det uendeligt brede dørtrin, og får meget uelegant bakset resten af mit korpus ind i den intime kabine. Jeg kan lige akkurat være i det smalle sportssæde, og det føles som om, jeg må sidde med benene en smule til venstre, fordi midterkonsollen er så bred.

Udsigten fra førersædet er et sjældent mix af klassisk design, krydret med enkelte hightech-detaljer som navigation og det simple display med gearindikator og advarselslamper, der gemmer sig bag det lille læderrat. Midterkonsollen prydes af 7 runde ure, der alle er vinklede mod føreren, og igennem den smalle forrude er der udsyn til svulstige skærme og ditto motorhjelm.
Wiesmann
Del videoen med dine venner
» Side 1: Side 1
» Side 2: Side 2
» Side 3: FAQ

Side 1/3: Side 1

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen