2008 Ford Shelby GT Cabriolet

Nyt skud på stammen fra Ford og Shelby25. juni, 2007 - kl. 08:41
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Selvom vejret ikke siger det, så er det jo blevet sommer! Og hvad er bedre end at cruise forbi stranden i et brøl af en cabriolet!
Ford og Shelby har endnu engang fundet sammen, og ud er kommet et styks Ford Shelby GT Cabriolet anno 2008, som vil komme på markedet til august. Dog skal man være hurtigt, for der bliver kun lavet 2300 eksemplarer, hvilket gør at bilen bliver mere eksklusiv at eje - Eksklusivitet kommer ikke uden et stort prisskilt, men salgsprisen forbliver ukendt frem til bilen endeligt står hos Ford-forhandlerne.

Bilen skulle komme med et helt nyt valg af farve, en kombination af 'Vista Blue', som bliver deres signatur-farve, og sølv striber. Grunden til, at signatur-farven er faldet på blå, ligger i de mange henvendelser på forgængeren Hertz's Shelby GT-H i blå, som Ford har fået.

Under kølerhjelmen er det stadig den velkendte og brølende V8 motor på 4,6 liter, der producerer 319 amerikanske prærieheste ved hjælp af 'Ford Racing Power Upgrade Package'. Ikke nok med en racing package på motoren, så får man også en 'Ford Racing Handling Pack' til undervognen, med specielt indstillet støddæmpere for en hård undervogn.

Endnu bedre er den 3,55:1 ratio bagaksel samling, der skal sætte accelerationen i sving. Ingen fed bil uden passende fælge i størrelsen 18 tommer blank polerede aluminium, og som 'sutter' er der high-performance BF Goodrich gForce til at understøtte de forskellige power opgraderinger. 

Amy Boylan, chef for Shelby Automobiles, siger om deres nyeste skud på stammen: ' The Shelby GT is for drivers. We enhanced the motor, the chassis and other bits to make it a fun, balanced car that is equally at home on the street or track. It's easy to drive, very fast and offers great value for the price.' Om hun får ret, får vi at se til august.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen