2014 - rekordår for BMW i Danmark14. januar, 2015 - kl. 08:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

De gode nyheder om bilsalget i 2014 bliver ved med at rulle ind. Også BMW har haft det godt i 2014.

Jan Askholm, direktør BMW og MINI Danmark

Salgstallet for BMW lyder på mere end 4.300 enheder, hvilket er det højeste antal nyindregistrerede BMW'er nogensinde. Der kom ligeledes rekordmange nye MINI'er på gaden - helt præcist 546 (tallene er inkl. van-udgaver).

"2014 har været et rigtigt spændende år for os, blandt andet fordi vi i maj måned lancerede BMW's første elbil - både i ren el-udgave, men også med Range Extender, som bevirker at batteriet aldrig løber helt tør. Salget har til fulde levet op til vores forventninger. Vi har allerede mere end 200 underskrevne slutsedler. BMW i3 modtog i november en fornem ærespris af Motorjournalisternes Klub Danmark for "Et spændende design og en anderledes konstruktion, der udvider grænserne for en elbils egenskaber".

Den helt nye BMW 2-serie Active Tourer, som blev lanceret i september, er blevet taget rigtigt godt imod, både af de danske motorjournalister og hos kunderne. Modellen havde æren af at være med i opløbet til titlen som "Årets bil i Danmark 2015", og er lige udtaget til kandidatlisten som "Årets bil i Europa 2015" på baggrund af dens unikke kombination af rummelighed, kvalitet og køredynamik.
Vi har et enestående udgangspunkt for at fastholde og udbygge vores position i premiumsegmentet, og vil også i 2015 gøre alt, hvad vi kan for at få endnu flere tilfredse og loyale BMW og MINI kunder”,
slutter Jan Askholm.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen