3 årsager til at du skal lease en bil

Dette er sponsoreret indhold

28. september, 2020 - kl. 16:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Skal du snart have ny bil, ved du, at der er mange overvejelser i forbindelse med anskaffelsen af en ny bil. Skal du lease eller købe en bil? Der er mange fordele ved begge dele, men her får du tre gode årsager til, at du bør lease en bil fremfor at købe en ny bil. 

Undgå dyre værkstedsregninger

En af de helt klare fordele ved at lease af audi er, at du kender dine udgifter for hele leasingperioden. Du skal derfor som udgangspunkt ikke bekymre dig om dyre og store værkstedsregninger, da en leasingbil er dækket af garanti under hele den periode, hvor du leaser den. Det gør, at du ikke skal bekymre dig for, om og hvornår der kommer en dyr værkstedsregninger, som du skal have sparet sammen til. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, og den bekymring kan du derfor slippe for, hvis du leaser en bil fremfor at købe en, hvor du har det fulde ansvar. 

Lavere udbetaling 

Når du vælger at lease en bil, skal du typisk også af med mindre i udbetaling eller engangsydelse, end når du køber en bil. Det gør, at det for mange giver god mening rent økonomisk at lease en bil fremfor at købe en, fordi det er mere overskuelige beløb, du skal af med lige nu og her, når du overtager bilen. Ved leasing spreder man generelt økonomien ud over hele perioden, og du skal derfor ikke af med mange penge på en og samme gang, men det er derimod en månedlig udgift, du har, når du leaser en bil fremfor at købe, hvor du betaler det hele med det samme. 

Skift bil som det passer dig 

Når du leaser en bil, laver du en aftale på et par år, og derefter skal du overdrage bilen tilbage. Derefter kan du skifte bil og lave en ny leasingaftale, og på den måde kan du ofte køre i en ny bil, hvilket kan være en dyr fornøjelse, hvis du i stedet skulle købe en ny bil med samme interval. Hvis du drømmer om at skifte til en anden bil, kan det være, at du kan lease lige netop den model og på den måde skifte bil oftere. Det er en klar fordel ved at lease fremfor at købe en bil, fordi du blot skal aflevere den leasede bil tilbage, og derefter kan du vælge at lease en ny lige efter din smag. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen