3 tips til at tage et flot udendørsbillede af din bil

25. maj, 2021 - kl. 15:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Der kan være flere grunde til, at du gerne vil have taget et flot udendørsbillede af din bil. Det kan være, at du skal af med din gamle bil, eller måske ønsker du dig bare nogle super fede billeder af din nye bil. Uanset hvad, så er det selvfølgelig vigtigt, at bilen tager sig godt ud. For at gøre det nemt for dig at få det perfekte billede i kassen, får du her 3 gode tips til udendørsbilleder af din bil.

Tænk over baggrunden

Baggrunden eller omgivelserne bør passe til bilens look. Der er nemlig stor forskel på, om du tager billeder af en firhjulstrækker, sportsvogn eller en klassisk familiebil. Vil du tage billederne i indkørslen, men er der blade overalt? Så skal du have fat i en løvsuger. Du kan med fordel tage et kig på denne løvsuger bedste i test.

Den rette belysning spiller en stor rolle

Belysningen er afgørende for udfaldet, når du tager billeder af din bil. Der må gerne være letskyet, og solen bør stå relativt lavt. Det anbefales at tage billederne i det, man kalder den gyldne time. Det er fænomenet, der opstår lige efter solopgang og lige inden solnedgang. Det giver et smukt, varmt lys og bløde skygger, hvilket fremhæver bilen på en unik måde.

Benyt kameraudstyr af god kvalitet

Det kræver ikke nødvendigvis kameraudstyr for flere tusindekroner at skyde et godt billede af din bil – men det kan hjælpe dig markant, hvis du ønsker et billede i ordentlig kvalitet. Du gør derfor klogt i at benytte et spejlrefleks eller lignende, når du tager billeder af din bil. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få taget nogle rigtig fede billeder med din mobiltelefon, hvis dine teknikker er i orden.

Du kan også gå på opdagelse i de mange andre nyttige tests hos forbruger-guide.dk.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen