5 Fede oplevelser

Formel 1 i Monaco eller køretur i Audi R8. Vi vil det hele!26. september, 2014 - kl. 13:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Formel 1 I Monaco

Formel 1 virker på nogen trivielt, men uanset hvor meget eller lidt jeg har set I løbet af en sæson, ser jeg ALTID med når løbet foregår I Monaco. Der er nemlig en helt speciel vibe over det, når de små racere kører rundt i millionernes by.
Det gør det ikke mindre interessant, at løbet fik en vild eksponering i Iron Man 2, så idéen med at opleve sådan et løb på tæt hold, kan ikke afvikles et bedre sted.
Bliv klogere her

Køretur i Audi R8

Personligt har jeg ikke de store drømme om at køre rundt i en Ferrari, det har hvermand jo efterhånden gjort. Derimod kan jeg sagtens fristet med en tur i en Audi R8. Det er ikke for sjov at Audi vinder løb efter løb på Le Mans, og en del af teknikken og arven fra de racere, er ført videre i den ikoniske R8.
Kom ud og køre for kun 699,-

Mountainbike teknik

En god MTB tur, kan nemt måle sig med andre adrenalinpulsende ting. For det første er det ikke ulovligt at køre hurtigt, for det andet styrer du helt selv hvor vildt det skal være.
En mountaibike tur byder på blod, sved og tårer. Den byder også på flot natur, bedre kondi og masser af sjov. Do it.
Se her hvordan du kommer igang

Helikopter oplevelse

Har du nogensinde været i en elevator med udsigt, eller glasbund? Det er noget der godt kan suge lidt i maven. Forestil dig så at elevatoren begynder at køre lidt mere ujævnt, accelererer kraftigt, og fortsætter op over tagene. Angstprovokerende for folk med højdeskræk - befriende hvis du har trang til at se det hele lidt fra oven. Get to the choppa!
Se mere her: Helikoptertur

Cognacsmagning for to.

Nu behøver det hele jo ikke handle om fart og adrenalin, og hvis du som levemand, endnu ikke har stiftet bekendtskab med glæderne ved cognac, er dette en oplagt indgang.
Læs mere her: Cognacsmagning
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen