Alfa Romeo 4C Spider

Endnu en af de flotte nyheder fra Detroit15. januar, 2015 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Den nye Alfa Romeo 4V Spider, er et stort stykke italiensk kærlighed.

Hele platformen er specialfremstillet i ren kulfiber. Dette er med til at holde vægten på bilen nede samtidig med at det giver en enorm stivhed og styrke. Stilistisk adskiller den nye Spider sig fra Coupé-udgaven ved, udover selve taget, at forruden er elegant indrammet af kulfiber, den har andre fælge, andre forlygter samt mulighed for et nyt Akrapovič udstødningssystem, der yderligere fremhæver den velkendte sprøde Alfa-lyd, når systemet er aktiveret.

 

Indvendigt er den nye Alfa Romeo 4C designet med tanke på at give chaufføren en helt unik og intens køreoplevelse med inspiration fra ægte racerbiler. Kulfiberen fra karrosseriet er synlig overalt i kabinen, og det kulsorte interiør, de to skålformede sportssæder og det smukke læderrat fuldender bilens sportslige udtryk.

 

Italiensk temperament under kølerhjelmen
Alfa Romeo 4C Spider kommer med en 4-cylindret 1750 Turbo benzinmotor med en let motorblok i aluminium, direkte benzinindsprøjtning samt den smarte dobbeltkoblingsgearkasse Alfa TCT og det unikke kontrolsystem “Alfa DNA”, der giver mulighed for fire forskellige køremåder alt efter chaufførens behov.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen