Alfa Romeo Guilietta Sprint

En historisk modelbetegnelse er tilbage ved forhandlerne10. februar, 2015 - kl. 14:30
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Alfa Romeo Giulietta kunne sidste år fejre 60 års jubilæum. Nu er den flotte Giulietta Sprint endelig ude ved forhandlerne.

Giulietta Sprint er nu til at komme i besiddelse af her i landet, og den flotte italiener får masser af kærlighed fra Alfa:

Giulietta Sprint har altid haft en ganske særlig status hos alfa-entusiaster, både fordi modellen markerer en milepæl i Alfa Romeos historie, men også fordi den har været med til at sætte standarden for de modeller, vi producerer i dag med avanceret motorteknologi og sportsligt design. Den nye specialversion af Giulietta Sprint fremhæver netop det ikoniske ved Giulietta med sin rendyrkede sportslige fremtoning, sportsudstyr og en ny temperamentsfuld motor,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Giulietta Sprint har altid haft en ganske særlig status hos alfa-entusiaster.

Ny turbomotor

Den nye Alfa Romeo Giulietta Sprint lever til fulde op til sit navn, hvad angår hurtighed og motorkraft. Bilen er udstyret med en ny 1.4 MultiAir Turbo benzinmotor med 150 hk, der sikrer en tophastighed på 210 km/t og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 8,2 sekunder. Under både gearskift og acceleration træder den helt særlige sprøde motorlyd, som altid har kendetegnet en ægte sportslig Alfa Romeo, i karakter.

 

Blive endnu klogere på Giulietta lige her: AlfaRomeo.dk

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen