Aston Martin DBS

Den længe ventede Aston Martin DBS22. august, 2007 - kl. 00:01
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Aston Martin DBS blev præsenteret for omverdenen den 16. august på Pebble Beach Concours d'Elegance, som Aston Martins nye flagskib. Chefen for Aston Martin, Dr. Ulrich Bez udtaler:  'DBS er det ultimative udtryk for Aston Martins ingeniørmæssige og tekniske kunnen.'
Hvad enten man kører på snævre, snørklede bjergveje eller på almindelig vej er DBS'en en fuldblodsracer. DBS'en er den ultimative luksusracer, drevet af en 12 cylindret 6.0 liters Aston Martin motor, formet så den opnår aerodynamik, der matcher kravene for 'high performance'. Ydermere er der eksklusivt interiør, der matcher de håndformede materialer og det sidste nye inden for performance teknologi.

Ingen rigtig fuldboldsracer uden en kraftig motor, og det har Aston Martin da også sørget for. Der er nemlig 517HK at lege med under foden, og en topfart på 302 km/t og de gyldne 0-100 km/t når den på 4,3 sekunder.

Hele herligheden vil dog først være estimeret til at få fat i i det første kvartal af 2008. Prisen er endnu ukendt, men vil blive afsløret på Frankfurt Motor Show til september.

Mere detaljeret info findes på Aston Martins officielle hjemmeside.

Lidt bonus info: DBS'en optrådte i den seneste James Bond film, Casino Royal, hvor David Craig spiller agent 007. Til stor ærgrelse for undertegnede var DBS'en kun kort med i filmen, inden vores kære helt James Bond formåede at total smadre denne skønne bil for at redde en kvinde, der alligevel forråder ham.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen