Bilen kan også bruges til ferie og nye oplevelser

26. november, 2016 - kl. 12:53
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Er det bedste, du ved, at sidde bag rattet og køre? Trænger du til et frisk pust og nye oplevelser? Så er en bilferie måske lige noget for dig. Det bedste ved en bilferie er netop, at du har mulighed for at kombinere to ting, som du holder meget af – nemlig biler og ferie. Det mest fantastiske ved bilferie frem for fly er friheden. Når du er på bilferie, bestemmer du nemlig helt selv, hvornår du vil afsted, og hvornår du vil hjem. Derfor er bilferie oplagt for småbørnsfamilier, der gerne vil ud og se andet end Danmark, men som ikke orker de mange timer i et fly med grædende eller larmende børn, der forstyrrer de øvrige passagerer. Derfor er en bilferie helt oplagt til børnefamilien. Dog kan en bilferie også være super fed, hvis den foregår sammen med en håndfuld af gutterne.

Bilferie er som udgangspunkt begrænset til Europa, men selv inden for Europas grænser er der et væld af lande at vælge imellem, hvorfor det kan være svært at vælge destination.

 

Sådan vælger du destinationen for den næste bilferie

Da der netop er et væld af lande i Europa, handler det om at være skarp, når destination for bilferien skal vælges. Først og fremmest kan det være en god ide at overveje, hvilken type ferie du ønsker. Læs mere her, hvis du er i tvivl om destinationen.

Du kan eksempelvis overveje temperaturen: ønsker du varmere himmelstrøg, kan destinationer såsom Frankrig, Spanien og Italien være oplagte destinationer, da de alle byder på sol og vand. Ønsker du derimod kulde og sne, så du har mulighed for at stå på ski, bør du i stedet overveje at køre til Østrig, Italien eller Norge. Bilferier kan da også gøres til storbyferier, hvor kultur, shopping, restauranter og turistattraktioner er det centrale. Hvis du eksempelvis vælger at køre et smut til en større by i Europa, kan bilferien nemt forvandles til en storbyferie. Byer såsom Rom, Paris, Barcelona og Berlin er alle gode bud på en perfekt bilferie.

 

Bliv helt klar til bilferien

Når destinationen er valgt, handler det om at få de sidste detaljer på plads, inden du kan køre afsted på ferie. Det handler først og fremmest om, at bilen er top tunet. Derfor kan det være en god ide, at du tjekker bilen både indvendigt og udvendigt og sikrer, at den har alt, hvad der behøves. Når der er styr på bilen, kan du koncentrere dig om at pakke kufferten. Fordelen ved en bilferie frem for fly er, at du har en del mere plads til bagage. Du behøver derfor ikke begrænse bagagen til de 20 kg, som de fleste flyselskaber kræver. Udnyt derfor denne fordel ved at pakke alt, hvad du kan få brug for på ferien.  

Når der er pakket og klargjort, mangler du kun en sidste ting - nemlig musikken til bilen. Det er vigtigt at have en masse god musik, du kan lytte til undervejs, da bilferier ofte byder på en del kilometre. Husk desuden at holde rigeligt med pauser undervejs, så turen bliver en god oplevelse, der ikke blot skal overstås.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen