Eksklusivt Jaguar og Land Rover showroom åbner i Birkerød

Imorgen slår Jaguar Land Rover Danmark dørene op til nyt showroom



25. oktober, 2014 - kl. 17:16
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Så er der godt nyt til Jaguar og Land Rover fans!

Den 26. oktober slår Jaguar Land Rover København på Bistrupvej i Birkerød nemlig dørene op til nye, eksklusive lokaler til Jaguar og Land Rover. Det bliver til 1100m2 værksted og showroom, og plads til 15 af de helt lækre luksusbiler. 

”De kommende år kan vi glæde os til et endnu større og flottere modelprogram fra de to engelske luksusbrands Jaguar og Land Rover. Vi har specielt høje forventninger til den kommende Jaguar XE, som introduceres sommeren 2015. Jaguar XE er en premiumbil i mellemklassen, og Jaguars nye indstigningsmodel, som gør den tilgængelig for en bredere målgruppe end modellerne i den prismæssigt tungere ende. Samtidig har vi en velbegrundet formodning om, at vi vil fortsætte den succes og vækst, som vi har oplevet med Jaguar og Land Rover, siden vi startede med at forhandle de to brands. Med vores nye, eksklusive rammer er vi nu klar til at imødekomme producentens krav såvel som de store forventninger, som vores kunder med har til os og vores produkter,” siger Henrik Høyby.

Red: Vi har krydret galleriet med et par billeder af den nye Jaguar XE, som du kommer til at kunne opleve i showroomet, inden for nær fremtid.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen