Få en fantastisk familieferie med campingvogn

31. juli, 2017 - kl. 12:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Elsker din familie at holde primitive ferier, og har I længe overvejet, om campingferie er noget for jer? Der er mange fordele ved campingferier, og én af disse er de billige udgifter. Campingferie er nemlig betydeligt billigere end de klassiske charterferier.

 

Foruden de billigere priser kan campingferierne give dig og familien helt nye og unikke oplevelser på feriekontoen. Dette skyldes blandt andet, at I har mulighed for at se feriedestinationen fra bilruderne, samt at I har mulighed for at flytte fra campingplads til campingplads og opleve flere forskellige områder i landet. Hvis du og din familie har fået blod på tanden og ønsker at tilbringe ferierne i det danske eller udenlandske sommerland med campingvognen spændt fast til bilen, kan I læse med i denne artikel. Her kan I nemlig læse mere om, hvilke overvejelser I bør gøre jer inden campingferien, samt hvordan I skærper sikkerheden på turen.

 

Bestil campingpladserne i god tid

Bilen og campingvognen er propfyldte, ungerne skriger på bagsædet, og I er netop ankommet til Gardasøen efter 10 lange timers kørsel. Der er dog bare ét problem – nemlig at alle campingpladserne i det nærtliggende område er fyldt til randen, og at I ikke kan få en plads. Dette skrækscenarie sker desværre alt for ofte, og dette skyldes én ting – nemlig at mange venter med at bestille en plads på campingpladserne, indtil de er fremme ved destinationen. For at undgå dette, bør I altid bestille en eller flere pladser hjemmefra. På denne måde er I sikret en plads og kan dermed rolig tage af sted på ferien uden bekymringer.

 

Gå aldrig ned på udstyr - tænk praktisk

Det er lettere sagt end gjort, når man skal pakke til campingferien. Der skal nemlig medbringes utroligt meget udstyr, og det meste af det er komplet uundværligt. Derfor er det en god idé, at I i fællesskab går hele oppakningen igennem, inden I rejser på ferie. Der er nemlig ikke noget værre end at glemme pløkkerne til forteltet eller ostehøvlen til osten.


Køb en brugt campingvogn – og husk forsikringerne

Har I endnu ikke erhvervet jer en campingvogn, og ønsker I at gøre købet både nemt og billigt? Så kan I med fordel købe en brugt campingvogn. Brugte campingvogne er ofte aldeles brugbare, og I har mulighed for at spare flere hundrede tusinde kroner på købet. Et godt eksempel på en side, hvor de skaber et overblik over brugte campingvogne, er http://www.123camp.dk/.

Når I har købt den campingvogn, som passer til jeres behov, er det ligeledes vigtigt at have sikkerheden for øje. Derfor bør I omgående købe en bilforsikring, som dækker campingvognen, hvis uheldet skulle være ude. Det kan være aldeles svært at køre med en campingvogn, hvis man ikke har prøvet det før, hvorfor det er en meget god idé at forsikre sig, inden man begiver sig ud på de danske og ikke mindst de udenlandske motorveje. Find en bilforsikring, der passer til dig her.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen