Flexleasing af BMW til private og erhvervFoto: Unsplash

11. august, 2021 - kl. 10:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen


Går du også og drømmer om en lækker BMW eller en anden luksusbil men tænker, at du aldrig får råd? I dette indlæg kan du blive klogere på, hvordan du kan få din drømmebil med BMW flexleasing i Danmark.

Hvad betyder flexleasing? 

Når du køber en bil på almindelig vis, betaler du den fulde registreringsafgift på 150 % med det samme som en del af bilens pris. Men med BMW flexleasing slipper du for høje registreringsafgifter, da du kun betaler en andel af afgiften, som så deles op og betales i små, månedlige rater. Der er derfor store besparelser at hente, når du vælger flexleasing frem for køb - uanset om det er af BMW eller et hvilket som helst andet bilmærke.

Flexleasing egner sig særligt godt til erhvervsleasing 

Flexleasing bliver både anvendt af privatpersoner og virksomheder, men der er især mange virksomheder, som benytter sig af ordningen.
Ved flexleasing til erhverv afholder virksomheden alle omkostninger på bilen, men du som privatperson og bruger af bilen kun skal forholde dig til en beskatning. På den måde kender både virksomheden og privatpersonen deres eksakte, månedlige udgifter på bilen.

Priser på erhvervsleasing af BMW

Ved flexleasing til erhverv eller privat består leasingtilbuddet af tre dele: 

  1. En førstegangsydelse
  2. En månedlig leasingydelse. 
  3. En restværdi. 

Mange begår den fejl, at de kun ser på førstegangsydelsen og den månedlige ydelse, når de skal vurdere priser og sammenligne leasingtilbud. Men restværdien er lige så vigtig. 

Bilens restværdi henviser til den værdi, bilen vurderes at kunne sælges til ved udløbet af leasingaftalen, og ved de fleste flexleasingaftaler indestår leasingtageren selv for denne restværdi.

Hvis bilen viser sig ikke at kunne indbringe den fastsatte restværdi ved endt leasing, skal leasingtageren altså selv betale differencen. 

Mange leasingselskaber er desværre for optimistiske, når de fastsætter bilens restværdi, og det betyder, at leasingtageren ender med at få en kedelig ekstraregning ved kontraktens udløb. 

Du bør derfor altid spørge kritisk ind til vurderingen af bilens restværdi, inden du indgår en leasingaftale.

Er BMW flexleasing den rette løsning for dig?

Når du overvejer at lease din drømmebil, bør du altid søge rådgivning og indhente konkrete tilbud hos et eller flere velrenommerede og erfarne leasingselskaber. Der findes dog også en række tommelfingerregler, der er værd at følge, inden du beslutter dig for at lease din næste bil:

  • Bilens værdi skal gerne være på 300.000-400.000 kroner eller mere inkl. fuld, dansk registreringsafgift. Jo dyrere bil, des større gevinst er der ved at flexlease en BMW.
  • Bilen skal gerne være mindst 36 måneder gammel for at bilen kommer ned på det laveste afgiftstrin, som sikrer dig den billigste leasingaftale. Du får altså den bedste biløkonomi ved flexleasing af en brugt BMW.
  • Bilen skal gerne importeres fra udlandet - typisk fra Tyskland - da udenlandske biler ofte er bedre udstyret og bedre vedligeholdt end biler på det danske marked. Dertil kommer, at udvalget af biler er større i udlandet. Du kan f.eks. finde din drømmebil på mobile.de
  • Skifter du bil ofte, dvs. hvert 3. til 4. år eller oftere, kan flexleasing være det rette valg for dig. Flexleasing tegnes typisk for 12 måneder ad gangen, men det er naturligvis også muligt at lease din BMW i kortere eller længere perioder afhængigt af behov. Drømmer du f.eks. om at lease en BMW Cabriolet, kan du vælge at flexlease denne i sommerperioden og skifte til en anden model til efteråret.
  • Er du derimod typen, der beholder din bil i 8-10 år, taler det for at købe bilen til fuld afgift, frem for at vælge en leasingaftale.

Med andre ord er flexleasing ideel til dig, der skifter bil ofte, og som ønsker en bil i premiumsegmentet med stor motor og alt i udstyr. Kontakt Flexto for rådgivning og tilbud, eller find vores udvalg af leasingbiler fra markedets førende mærker på vores hjemmeside. 

Bemærk også, at selvom denne artikel specifikt fremhæver flexleasing af BMW, tilbydes flexleasing naturligvis også på alle andre bilmærker på markedet og i vores sortiment.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen