Går din garage ned på udstyr?

30. september, 2019 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Følgende artikel indeholder reklamefinansieret link fra annafinans.dk.


Det er er ønske rigtig mange mænd har: at være udstyret med den ultimative garage. Men hvilket udstyr bør du altid have, hvis din garage skal være spitzenklasse?

Er der styr på værktøjet?
Ja, vi kan jo hurtigt blive enige om, at en garage uden værktøj er lidt ligesom en fadøl uden et lag mælkehvidt skum. Helt off! Derfor skal din garage naturligvis være udstyret med det bedste inden for værktøj. For når du dedikerer din tid på at skrue i biler, så skal det praktiske være i orden. 

En god idé er at anskaffe sig et rullende værktøjsbord. På den måde kan du altid have værktøjet i nærheden af dig, så det ikke ligger og flyder overalt. Ikke mindst, hvis det ligger på gulvet. Så er det jo bare en ulykke, der venter på at ske. Et rullende værktøjsbord er også en perfekt måde at opbevare sit værktøj, da alt er samlet ét sted. Det er ikke en billig fornøjelse at købe værktøj. Derfor kan du med fordel tage i kviklån til det udstyr du mangler, så du hurtigt kan blive køreklar igen.

Lad der blive lys
Forstil dig, du står bøjet over motorhjelmen og forsøger at finde fejlen. Du misser med øjnene og forsøger at se dig omkring i motorens kringelkroge. Ja, det er på forhånd noget nær en dødssejler. Så du skal ikke undervurdere god belysning i din garage.
God loftbelysning gør ikke arbejdet alene. Du bør også have en dynamisk lyskilde, du kan flytte rundt med efter behov. Eksempelvis en monterbar lygte, du kan sætte hvor du vil. Den letter dig for en del arbejde.

En billift 
Hvis du skal arbejde med biler, er det en rigtig god idé med en lift, så du kan løfte bilen op i en højde, der passer med arbejdsopgaven. De dage, hvor man kantede sig ind under bilen og lå på ryggen, er heldigvis forbi. Gudskelov! For du sparer din krop for meget ekstra belastning, hvis du lader liften klare arbejdet for dig. Og du kan holde mange år endnu med hænderne solidt plantet i en motor.

Brandslukker
Sidst, men ikke mindst, så skal sikkerheden være i orden. Når man arbejder med motorer er der en risiko for, at tingene kan gå galt. Derfor bør du altid have en brandslukker i nærheden, hvis uheldet skulle opstå.
Du bør også have et førstehjælpssæt inde for rækkevidde. Med sådan en i baghånden, kan du lynhurtig tage dig af mindre skader på stedet.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen