Giv dig selv en ny udstråling - tjek dykkerure ud

20. december, 2020 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Udstrål en ny type stil ved at skifte det gamle armbåndsur ud med et dykkerur. Du finder dykkerure fra mange af de samme dominerende producenter, der laver almindelige ure, bl.a. japanske Citizen, men af udseende og rent funktionelt er dykkerure i en klasse helt for sig selv.

Dykkerure er naturligt nok meget robuste af udseende, da de skal kunne holde sig vandtætte i mindst 10 ATM, hvilket vil sige, at urene vil kunne fungere upåklageligt omkring 100 m nede i havet. Urene har en solid urkasse, tykke kranse om urskiven med minutter noteret og andet.

Citizen er et af de mest kendte mærker

Citizen blev nævnt som et af de mærker, der er trådt ind på markedet som producent af dykkerure. Når det kommer til Citizen dykkerure, så får du her ofte flere avancerede features mellem hænderne, når du køber dit ur. Hvor de fleste features imidlertid kun er relevante for folk, der bruger uret ved dykning, kan andre komme alle bærere til gavn, fx display med dato.

Batterifrie dykkerure - eller quartz-ure

Af nyttige features ved Citizen dykkerure kan nævnes, at visse modeller af ure er batterifrie som følge af mærkets Eco-Drive-teknologi, hvor sollys eller kunstigt lys bliver omdannet til elektrisk energi, der holder uret kørende. Du behøver derfor ikke sætte nye batterier i omløb, der kan risikere at gøre skade i naturen. Har urene batteri, er det et avanceret quartz-batteri.

Avancerede features i Citizen dykkerure

Dykkerure fra Citizen kan fx findes med dekompressionsalarmer, der fortæller dig, som dykker, at du stiger for hurtigt og udsætter dig selv for fare. Integreret dykkerlog til at føre log over dine dykkerture forekommer også. Visse modellers dybdesensorer kan måle dybde ned til fx 80 m, og du kan stille dybdealarmen, så du får at vide, hvornår du når din ønskede dybde.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen