Gør dig selv og miljøet en tjeneste når du leaser en bil





29. august, 2018 - kl. 10:57
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

De fleste af os tænker ikke over det, når vi skal ud og lease en bil. Det burde vi gøre, da både du og miljøet tager stor skade af forureningen fra bilerne. Vi fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på. Det bliver ikke kedeligt.

 

Både billigere og nemmere at køre grønt

Vi hører det alt for ofte, det med at vi skal være mere bevidste om miljøet. Men sagen er den, at det går ned ad bakke, hvad angår miljøet i nogle lande. Derfor må vi her i Danmark vise, at vi er i stand til at gøre en forskel.

Vi beder dig ikke om at ændre hele din livsstil, når vi fortæller dig, hvordan du bør passe mere på miljøet. Det er de små ting, som ofte gør den store forskel.

Når du skal lease en god bil, bør du overveje en elbil. Bor du i udkanten af landet, hvor der er langt fra sted til sted, vil en elbil nok blive for risikabel, da mængden af lade-standere ikke er optimeret så godt i disse dele af landet endnu. Derfor bør du overveje at lease en hybrid bil, som er en kombination af en elbil og en benzin- eller dieselbil. Det vil sige, at når elmotoren ikke har mere saft vil benzin- eller dieselmotoren tage over, så du ikke strander midt ude i ingenting.

Bor du i tættere bebyggede områder og storbyer, bør du anskaffe dig en elbil. Det gode ved elbilerne er, at du ikke skal betale for benzin eller diesel, da du bare skal finde en lade-stander og lade din bil op. Dernæst gør du en kæmpe forskel for miljøet ved dette alternativ til de andre biler.
Du tænker muligvis, at det kan lyde lidt kedeligt, hvis du har lidt benzin i blodet, men så har vi en overraskelse til dig.

 

Accelerationen på elbiler og hybridbiler er formidabel

Hvis du vil prøve at give en elbil et skud, så vil du med garanti blive overrasket over elbilens kræfter i optrækket. De fleste elbiler har fremragende acceleration og mange af dem er også udstyret med en mekanisk håndbremse, så du stadig kan få masser af glæde, sjov og ballade med sådan en sag.

En elbil yder alle dens hestekræfter og moment fra den kører 1 kilometer i timen, så du vil mærke et solidt tryk fra sædet når du træder speederen i bund allerede fra start.
Nu kan du både være miljøbevidst og samtidig have det sjovt med din gode elbil eller hybridbil. Her på siden vil vi anbefale en fremragende leasingside, hvor du kan finde en masse gode miljøvenlige biler her hos Nellemann Leasing.

 

Gør noget grønt og godt

Du er allerede godt fra start med hybrid- og elbilen. Har vi fået overbevist dig om, at det stadig kan være sjovt at gøre en forskel, så bør du fortsætte læsningen. Der findes sider, som rådgiver folk som os, der forsøger at være lidt mere miljøbevidste i små skridt.

Der findes en side, hvor du kan blive inspireret til flere små ting med underholdende artikler om miljøvenlighed, som gør den store forskel. Der er også mange gode ideer, som er ganske simple og lette at gå til, for at gøre en endnu større forskel for miljøet.
Denne side har et mål, som går ud på at hjælpe danskere med at spare 1 ton CO2 om året. Du er jo allerede godt i gang med den elbil eller hybridbil, som du ikke helt kan få tankerne væk fra. Derfor bør du gøre som flere andre og besøge siden 1 Ton Mindre.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen