Har du overvejet at flexlease din næste bil?

7. juni, 2021 - kl. 16:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Går du og drømmer om en ny bil? Det er du helt sikkert ikke den eneste der gør. Mange danskere går med et ønske om at skifte deres bil ud. Desværre holdes de ofte tilbage, blandt andet på grund af de høje bilafgifter, som vi har i Danmark. Er det noget du kan genkende dig selv i, så bør du måske overveje at anskaffe dig din næste bil gennem flexleasing. Bor man i Danmark, så er det at skifte sin bil ud nemlig ikke noget man “bare lige gør”, medmindre at man har rigtig mange penge, eller at man får sin bil gennem en flexleasingsaftale. Nedenfor kan du blive lidt klogere på, hvad flexleasing går ud på.

Hvad er flexleasing? 

Flexleasing er noget, som flere danskere har hørt om før. Men det er ikke alle danskere, der er skarpe på, hvad flexleasing helt præcist går ud på. Det ligger dog lidt i ordet, hvad flexleasing går ud på. Det er en let og fleksibel måde, som du kan lease en bil på. Når man flexleaser en bil, så skal man nemlig kun betale en forholdsmæssig registreringsafgift, som er fordelt over den periode, som man vil lease bilen i. Den forholdsmæssige registreringsafgift afhænger blandt andet af bilens kilometerstand og alderen på bilen.

En billigere måde at få en dyrere bil 

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at især mange mænd går og drømmer om at kunne køre rundt i en sej, lidt dyrere bil, som er værd at vise frem, når man kører rundt i byen. Det kan lettere lade sig gøre at få en dyrere bil, hvis man gør det gennem flexleasing. 

Danmark er blandt de lande i verden, som har den højeste registreringsafgift på biler. Registreringsafgiften er den afgift, der skal betales, før at en bil kan få nummerplader på. Afgiften vurderes af SKAT, og ved købet af en bil, så betales registreringsafgiften normalt i ét hug. 

Med en flexleasingaftale så bliver registreringsafgiften delt op i små bidder, og der skal samtidig kun betales i den periode, som man bruger bilen i. På den måde sparer man altså penge, især på registreringsafgiften, og derfor kan flexleasing være en god måde, hvorpå man kan få den bil, som man drømmer om at køre rundt i. 

Skift din bil ud noget oftere

Har man flexleaset sin bil, så er det også let, når man en dag ikke ønsker at køre rundt i bilen længere. Med en flexleasing aftale så er det nemlig lettere at skifte bilen ud, fordi man ikke længere skal betale afgifter på bilen, når ens flexleasingkontrakt er udløbet. På den måde kan man køre rundt i en ny bil oftere. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen