Her er årets danske bil 2014

I 2013 vandt Octavia titlen som Årets Firmabil. Læs her hvem der vandt i år



1. juni, 2014 - kl. 12:00
Forfatter: Motorredaktionen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

I 2013 vandt Octavia titlen som Årets Firmabil. Trods et særdeles tæt opløb mellem Mazda, Skoda og Peugeot opløb snuppede den endnu en titel, da den vandt Årets Bil i Danmark 2014 foran 23 andre konkurrenter - se bilen her

Det var en spændende finale, da Årets Bil 2014 i Danmark skulle findes. Først efter den sidste stemmeseddel fra de i alt 24 dommere kom, lå det fast at Skoda Octavia fik den meget flotte titel.

Finalefeltet bestod af:

1: Skoda Octavia (144 point)
2: Mazda 3 (130 point)
3: Peugeot 308 (129 point)
4: Citroen C4 Picasso (100 point)
5: VW Golf (97 point)
Finalefeltet var usædvanligt fordi den netop bestod af fire modeller fra den lille mellemklasse foruden storfamiliebilen Citroen C4 Picasso.


Det siger journalisterne

Den nye Skoda Octavia er en moderne bil, som er baseret på samme platform som søsterbilerne VW Golf, Audi A3 og Seat Leon. Skoda Octavia definerer helt nye standarder i klassen for mellemstore familiebiler og derfor overrasker det ikke, at den netop er blevet kåret som Årets Bil 2014. Der er flere grunde til, hvorfor Octavia fik en fremragende titel. Motorjournalisternes Klub Danmark skriver: "ŠKODA Octavia er Årets Bil i Danmark 2014, fordi den gør alting godt”. De fortæller fortsat, at bilen både er rummelig som hatchback og stationcar, kvalitetspræget og yderst velkørende samtidigt med at man får god valuta for pengene. De fine ord fortsætter fra testkøreren, som forklarer at bilens rummelighed og pladsforhold på bagsædet og i bagagerummet er helt store fordele, som gør det til den perfekte familiebil. Foruden de meget flotte og rosende ord imponerer Octavia også med dens sikkerhedsudstyr, design og dens teknologiske udstyr som alt i alt forbedrer den samlede køreoplevelse.

Du kan læse mange flere nyheder om den imponerende Skoda Octavia hos Biltorvet.dk. Find også et stort udvalg af både nye og brugte biler til salg på Biltorvet.dk. Det er Danmarks suverænt største markedsplads for biler fra bilforhandlere. Og du finder tusindvis af bilannoncer, som ikke er sat til salg på andre bilportaler.

 
Hvilken bil drømmer du om at cruise i langs kysterne i sommervarmen? Er Årets Bil 2014 også din favorit eller er det en helt anden? Smid gerne en kommentar herunder. 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorredaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen