Husk julegaven til hende!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og før ved du af det står du igen, og ikke har fundet den rigtige gave til kæresten. Men det er der råd for.



31. oktober, 2014 - kl. 10:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Hvis du er som mænd er flest, er julegaverne sikkert noget du får udskudt, helt frem til sidste øjeblik. Og det er jo så dumt, for man ender med at styrte rundt mellem alle de andre mænd, en time før lukketid, og alle de rigtige ting er væk! Men det kan være svært at ændre på gamle vaner, og hvis man køber gaven i alt for god tid, hvad så med bytning?

Hvis du gerne vil være ude i god tid, så er oplevelsesgaverne den rigtige vej at gå. De udløber nemlig ikke lige med det samme, de skaber en valgmulighed for hende, og du ligner en rigtig betænksom fyr.

Den sikre

Et luksusophold for hende og dig, går man ikke galt i byen med. Her er det afslapning og luksus der er i højsædet, og med 1-2 overnatninger på et 5-stjernet hotel, er I sikret en behagelig oplevelse. 

Med den rigtige oplevelsespakke, kan hun frit vælge mellem over 20 hoteller i Europa - og så er der jo også spændingen ved planlægning!

Læs mere her

Venindehygge

Snakker hun ofte om at hun ikke får set veninderne nok? En champagnebrunch for 2 personer, giver hende muligheden for at komme ud og få snakket igennem, i gode omgivelser. Husk at understreg at de ikke er meningen at hun skal invitere dig, men at hun selvfølgelig har frit valg. 

Bobler og en lækker brunch er noget de fleste synes om. Det er selvfølgelig til at finde caféer over hele landet, og så er det en fin lille gave, der kun koster 299 kroner. 

Champagnebrunch

Den søde tand

Hvis hun har en sød tand, og også er glad for at bage, er et Macaronas kursus i Strangas Dessert Boutique i København, et godt bud!

De små chokolade-sukkerkage med oprindelse i Frankrig er blevet yderst populære, og kommer hun afsted, vil hun prale på Instagram, længe efter. Eller, hun vil ihvertfald huske det. 

Et kursus gælder for 1 person, men så får man også 4 timers kagekursus ved den græske dessertkok Nikolaos Strangas.

Strangas Macaron-kursus.

Til den stressede

Har hun altid gang i 20 projekter, og er hun hele tiden lidt på kanten? Så har hun da fotjent et wellness-ophold. 

Et bad i en opvarmet pool, aromaterapi og en god gang massage, er noget der vil løsne op i en ellers travl hverdag. Rolige omgivelser og et afbræk i hverdagens planlægning, giver fornyet energi til at vende tilbage til det daglige ræs. 

Du får nærmest en ny kæreste retur fra sådan et ophold. En genial gaveidé, hvis du skulle spørge fra nogen.

Gælder i hele landet, mere info her.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen